Swatches, pigment + Fallouts?

Vad tycker jag om midnight Wishes?

Köpte häromdagen denna paletten och fick förfrågan om jag kunde skriva ett inlägg om denna palett, hur är pigmenten och är det någon fallout?

Har swatchat färgerna på min arm och började från vänster och gick till höger. Tog första halvan och sedan andra halvan. Till vänster ser vi dem första 8 färgerna. Tycker att dem matta färgerna behövde man jobba in för att det verkligen ska synas. De skimriga var mer pigmenterade. Skuggorna är dessutom krämiga så underlättar nog att om man vill köra de skimriga på sin ögonsminkning tror jag allt det underlättar att applicera det med fingret.

Vill först börja med att när det kommer till ögonsminkningar krävs det mer träning från mitt håll. Inte alls bra på det men med träning ger det färdighet. Här är då en liten lätt sminkning jag gjorde med paletten, första gången jag jobbade med krämiga ögonskuggor. Tkr dem matta var lätta att blanda med. Och dem skimriga var mer svåra att applicera.

Ska ta att träna på ögonsminkningar och bli så mycket bättre!

Fallouts?

Var en del fallouts i paletten, men vid applicering var det inte så mycket. Lite var det men var enkelt att ta bort med en borste.

Pussar! - Madde

Gillar

Kommentarer

MissSophie
MissSophie,
Färgerna ser jättefina ut! jag köper dock aldrig ögonskuggor 😄nouw.com/misssophie
madelenekirk
madelenekirk,
Brukar aldrig heller göra det, men tkr det kan piffa upp en sminkning så mycketnouw.com/madelenekirk
Sarah
Sarah,
Vad roligt att få se färgerna och läsa vad du tycker om den 😊 Skönt att det var lätt att ta bort för är så jobbigt när det smular så man blir mörk under ögonen :/CheerSarah.devote.se
madelenekirk
madelenekirk,
Blir j ulätt mörkt när det är fallouts annarsnouw.com/madelenekirk
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229