Svårigheter

Lever med svårigheter. Ni som inte känner mig kanske inte vet om det. Har skrivit om det innan här på bloggen och så glad av de fina orden jag fick av er då.

Dyslexi, skrivsvårigheter.

Har svårt att uppfatta en text. Oavsett vad det är för text. I skolan när vi läste en bok var jag tvungen att lägga ner dubbelt så många timmar än alla andra för att förstå helt 100% Att läsa om det man har läst och göra det flera gånger är tufft. Att sedan man ska få sådana påhopp att man ska läsa ordentligt innan man till exempel lämnar en kommentar, det tar på en extremt hårt, det sårar en. Jag har svårt att uppfatta bara n simpel mening och då har jag svår att uppfatta en text som är mycket längre. Allt i en text rörs om ordentligt och är fett förvirrad. Med tanke på att jag är med i grupper på facebook där jag länkar s måste jag kommentera alla andra, och det tar så extremt lång tid för mig att läsa igenom alla dessa inlägg, men jag gör alltid mitt bästa att förstå, lägger alltså ner extremt mycket tid på att ens läsa ett inlägg och uppfattar fortfarande fel.

Tog beslutet att lämna en grupp där. För fick ett sådant påhopp. Tkr att om man är admin så ska man lära känna dem medlemmarna i sin grupp bättre. Alla har inte lätt att uppfatta en text, alla har inte lätt att sedan lämna en kommentar och jag som även på det har svår för att formulera mig mm. Har svårt med skrivning. Tydligen är det då ingen grupp för mig om man inte kan lära känna ens gruppmedlemmar bättre. Tog då beslut att denna gruppen är inget för mig men den andra stannar jag kvar vid och vart medlem där längre utan att folk ska påpeka att jag inte läs inlägget, att jag bör läsa igenom hela inlägget innan jag lämnar en kommentar. Läser ALLTID igenom ett inlägg innan jag lämnar en kommentar i dessa grupper men jag har riktigt svårt att förstå och därför kanske inte kommentarer stämmer.

För har dem ingen aning om att man har svårt och sedan får påhopp om att man ska läsa inlägg och skriva mer en vettig kommentar eller liknande svider något enormt. Så tycker att är man admin i någon sedan grupp ska man lära känna dem som är med på ett bättre sätt. Min åsikt om detta och håller ni inte med så är det er.

Pussar! - Madde

Gillar

Kommentarer

Hannas krypin
Hannas krypin,
Men vad tråkigt att läsa! Jag har aldrig märkt i dina kommentarer till mig att du inte har förstått mitt inlägg. Likaså när jag ser dina kommentarer på andras bloggar. Ibland kan det vara svårt att skriva en engagerad kommentar så jag tycker att du gör ett riktigt bra jobb. Tråkigt att du känner att du inte kan vara med i gruppen längre. Så ska det inte behöva vara. hannafialotta.blogg.se
madelenekirk
madelenekirk,
Tack så mycket vad det värmer 😊nouw.com/madelenekirk
hanilas
hanilas,
Inte kul med desaa påhopp. Bra att du lämnade när du inte trivdesnouw.com/hanilas
madelenekirk
madelenekirk,
Verkligen inte, aadå 😊nouw.com/madelenekirk
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229