Svaren på frågestunden Del 1

Blogg

2barnsmammaochfru: Hur kommer det sig att du började blogga? Höll tidigare på att skriva dagbok, men ville börja dela med mig mer om mina dagar och mitt mående.

Alexandrawiberg: Hur länge har du bloggat? Oj, kollar man på arkiven här på bloggen så är det med start i november 2017. Men först efter sommaren detta året som jag har börjat satsa mer på bloggen. Att uppdatera den helst dagligen mm.

Malmflod: Vad är det bästa med att blogga? Få dela med mig utav mina dagar, mina bästa och sämsta dagar, nå ut till folk som faktiskt kommer in hit för att läsa det jag skrivit och sedan få en massa positiv feedback. För där ute i verkliga livet för jag inte min röst hörd, men här kommer ni in för att ni vill läsa och höra mig.

Yela: Har du några favoritbloggar? En blogg som jag verkligen älskar och går in varje varje dag på, är min kompis blogg. Evelinas blogg där hon skriver om psykisk ohälsa mm. Den hittar ni Häär!!

2018

Sofialissmyr & Yela: Vad är det bästa minnet från detta året? Bästa minnet från detta året har nog vart när jag och Amanda åkte på spa på min födelsedag.

Jagochminahjärtan: Vad har vart de sämsta detta året? Det sämsta hart vart alla bråk under året

Jul/nyår

Readthis: Vad är måsten för dig på julbordet? Färskpotatis, köttbullar, prinskorv, rödbetssallad och RÄKSALLAD!!

Elinannaregina: Vad är det bästa med julen? Det bästa med julen är att hela släkten samlas och har det mysigt.

Sofiefriden: Har du några nyårslöften? Har inte nyårslöften ny för tiden, använder mig mer utav mål, långsiktiga och kortsiktiga mål. Mer om mina mål för 2019 kommer i enskilt inlägg

2019

Jane: Vad ser du fram emot 2019? Ser så himla mycket fram emot studenten. Som jag har längtat och 2 år senare än de i min ålder tagit studenten. 

EvelinaLundin: Vad har du för planer efter studenten? Att åka utomlands, börja om mitt liv på nytt med de vänner jag vill behålla. Även påbörja med Youtube igen :) Om tiden finns. 

Constanza frågar

Vilka länder har jag vart i? Har vart i Danmark, Norge, Usa, Dominikanska Republiken och Spanien, även öar som tillhör till Spanien. Tror faktiskt det ät de

Godaste marabou chokladen? Helt klart Schweizernöt

Cola eller pepsi? COLA!!!

Varför valde jag realgymnasiet? Tyckte det verkade bra, liten skola och många får jobb direkt efter. Vill även jobba med djur på något sätt.

Varför bytte du linje? Gick in i väggen och ekonomi var för svårt.

När fick du körkort? 23 maj 2017

Gå runt i mjukis eller klänning? Helt klart mjukis!

Skulle du vilja ha en hund? Ohja!! Älskar hundar sjukt mycket!

Fortsättningen på frågestunden kommer upp senare i veckan 😄

Pussar! - Madde

Gillar

Kommentarer

celinelundqvists
celinelundqvists,
Så himla mysigt med spa! Är också så sugen på det!nouw.com/celinelundqvists
madelenekirk
madelenekirk,
Verkligen bästa jag gjort, var verkligen helt o hållet avkoppladnouw.com/madelenekirk
Amandizan
Amandizan,
Vilka bra frågor! Jag älskar hundar och vill ha en själv nån gång😍Och mjukisbyxor är så skönt👌nouw.com/amandizan
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229