Svaren om Bullet journaling

Tack så otroligt mycket för alla frågor som angår bullet journaling. Ska göra mitt bästa att svara så gott som de går på frågorna.

Vad är bullet journal för nått? Lite snabbt om bullet journaling är ett kreativt sätt och roligt att planera. I en vanlig kalender kan det var tråkigt att planera och man kan därför med bullet journaling göra det lite roligare. Är då en kalender som du skapar helt på dina egna villkor. I denna kan du ha vad som helst, skriva shopping lista, kalender som sagt, tracka dina vanor och mående, anteckningar och mycket mer. Vad som helst kan man a i sin egna bullet journal som du känner kan underlätta din vardag.

Är den helt tom från början? Man kan köpa olika böcker att ha som sin bullet journal, jag har en leuchtturm1917 som har prickar på insidan. Denna är den absolut vanligaste att ha inom bullet journaling

Vad är det som gör det mer speciellt än något annat? Är nog att man får använda sin kreativ sida och skapa något eget efter sina behov. Göra det tråkiga till något roligt.

Varför tycker jag det är så bra? Jag tycker det är så bra just för att man år göra något eget, ha saker som man vill ha det i sin kalender med bra storlek på dagarna så man faktiskt kan skriva mycket och så mycket mer.

Hur har du fått in rutinen att fortsätta uppdatera varje månad? Underlättat min vardag så mycket så tror att det bara har blivit att jag har suttit mig ner och fortsatt det gör så himla mycket för mig, även för att jag tycker det är väldigt roligt.

Vilka pennor använder jag? Har skrivit ett inlägg med vilka pennor jag använder och allt annat till min bullet journal. Använder ganska många så är ni intresserade på vilka jag använder kan ni klicka häär. Något jag däremot glömde ta med i det inlägget är mina tombow dual pens som är i pastell färger.

Vart köper jag mina tillbehör? Köper mina grejer på akademibokhandeln och penstore via nätet.

Hur tänker jag när jag lägger upp mina uppslag? Kör jag på samma eller varierar? Veckouppslagen varierar jag efter behov, men mina månadsuppslag är mest lika när de kommer till månadsöversikt. De som varierar är ju temat då.

Vilka uppslag kan jag inte leva utan? Veckouppslagen och månadsöversikten är något som är så viktiga för mig. Något mer som jag måste ha är ett uppslag om mina order, så jag kan se när jag beställde, när de skickades och när jag fick min leverans.

Är du minimalistisk eller maxar du? Är faktiskt lite en blandning. Ibland kör jag verkligen fullt ut och ibland vill jag bara ha det simpelt.

Vart får jag min inspiration? Min inspiration hittar jag mycket från pinterest men får mest inspiration från youtube. Finns så mycket videos om bullet journaling med olika teman med mm och uppslag som man gör. Min inspiration får jag mest från Amanda Rach Lee. Videon ovanför är 2019 set up som jag har gjort från inspiration från denna videon och gjort den till min.

Köper du ny varje år eller kör du klart en bok i taget? Köper en ny varje år. Vill inte blanda åren.

De sidor som blir kvar i din gamla vad använder du dem till? Använder dem till lite klotter, snabba skisser över olika teman eller förberedelser inför min aktuella. Snabba anteckningar osv.

Hoppas ni fick svar på era frågor, har jag missat er fråga eller om de har kommit upp något mer frågetecken hos er får ni gärna lämna den nedanför :)

Pussar! - Madde

  • Bujo

Gillar

Kommentarer

AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Kul att få läsa om dina tankar kring BuJo. Tombows köpte jag för många år sedan när jag pysslade med scrapbooking, men fastnade mer för promarkers då. Jag tänkte länge att jag skulle sälja mina Tombows, men det blev aldrig av. Tur var väl det, för nu använder jag dem mycket till BuJo istället 😊 nouw.com/annaskarblom
melissaskywalkz
melissaskywalkz,
Vad kul, jag älskar att se och läsa om bullets för orkar inte hålla på med en själv hahah. Halva min Instagram är full av bullet konton 😊nouw.com/melissaskywalkz
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229