Skriker inombords

Hjärtat går snabbare, andningen går snabbare, paniken och ångesten kommer och jag bara skriker inombords. Svimmar eller spyr. Det här är så det är för mig när jag ska redovisa. Redovisningar för en liten grupp eller helklass kan vara det värsta jag vet i livet.

Idag var faktiskt första gången på 4 år jag gjorde en redovisning, dock enbart för läraren då jag inte orkade vänta i 2 timmar för att göra den. Gick faktiskt bra men ena utav mina stödlappar hade försvunnit så jag fick ta och prata utan några stödord förutom dem som fanns på min Powerpoint. Där kom verkligen min nervositet tillbaka men jag tycker faktiskt att jag klarade den biten bra ändå utan att man faktiskt hade läst på och att det var typ 3 månader sedan man gjorde denna Powerpoint. Klarade nog av att göra den då jag en stund innan tog en tablett mot hjärtklappningar och för andningen så jag inte skulle börja hyperventilera under tiden.

Nu är iallafall allt klart i skolan och inga mer inlämningar eller redovisningar, SKÖNT!! Dessutom inga vanliga skoldagar kvar, torsdag åker vi ju till nordens ark och sedan på fredag är det skolavslutning.

Pussar! - Madde

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229