Riktigt jobbig hemresa

Som sagt, första flyget blev ju flyttat 1h 10 min senare. Men trots det så blir vi hämtad samma tid som innan och blir sittandes i minst 4h på flygplatsen. Riktigt segt! Sedan var det dags för boarding och vi flyttade på våra platser så jag fick fönsterplats för in ryg så jag satt vid två främlingar, mamma vid gången lite framför mig och min bror på andra sidan flyget vid en nödutgång för hans ben.

Blev 30 minuters flyg till Santo Domingo och vi som skulle vidare till Paris var tvungna att stanna kvar på flyget. Folk gick av och efter ett bra tag så gick andra på och 1h senare MINST, så lyfte vi äntligen där ifrån för en 8h resa till Paris. Så vi satt ju allt i ett plan ett bra tag. Lite stressigt när alla skulle av sedan, ett stort gäng hade flyg att hinna till då vi som sagt kom till platsen 1h senare än vad vi egentligen skulle. Var några som hade 10 min på sig att ta sig från flyget ända bort till sitt flyg. Tur att det var på samma sida för deras del. Vi såg dessutom att vårt flyg var försenat till Göteborg 30 min eller nått och vi blev allt lugnare. Vi kunde ta det lugnt igenom hela flygplatsen. Sedan var det bara och stiga på planet för avfärd när det var dags. Landningen här var en utav dem värsta jag någonsin vart med om. Så himla vinglig landning och gick dessutom riktigt fort i landning. Planet var nog inte rakt förrän det nästan stod stilla. Var så nära på att få panik där.

Men vi landade helskinnade och var äntligen i Sverige. Vi fick våra bagage hyfsat snabbt och vidare till en taxi för att åka hem. Var hemma i kanske 10 min för att sedan hämta upp Evelina för att åka till Hööks rea för att köpa mig en ny jacka.

Pussar! - Madde

Gillar

Kommentarer

Sannaevelyne
Sannaevelyne,
Men fy vilken jobbig hemsida :/nouw.com/sannaevelyne
Kamilla
Kamilla,
Stackare vilken resa. Skönt att höra att ni är hemma i trygga hemmet igen.kamillaskamera.com/
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229