Provridning idag

Idag stod de lite provridning på schemat. Så skönt att de flyter på med provridningar just nu. Var ute vid Stenkullen på en liten gård och red. Super mysigt ställe verkligen.

Joy som är på bilden var den jag proved idag. Supersnäll och gullig i stallet, gör verkligen ingenting. På banan var de bara för mig att sitta upp och fick göra vad jag ville I dressyren. Hon hade inte blivit riden på några dagar så hon var allt lite stel verkligen inte pigg efter att inte gått några dagar. Med lite uppvärmning i skritt trav och galopp blev hon mer avslappnad. Dock på ena långsidan ville hon dra sig inåt, nästan som hon ville till utgången som fanns på andra sidan. Så var verkligen inneskänkel som behövdes för att hon inte skulle drar sig innåt.

I slutet tog jag en liten runda ut i skogen, med ägarna och deras två andra hästar. Jättemysig skog verkligen.

Blir att fundera lite på hur jag ska göra, om jag ska börja som medryttare eller inte då det ändå är 40 min dit. Imorgon ska jag och Ida åka och provrida några I torslanda tillsammans. Därefter får jag ta och fundera ytterligare över hur jag ska göra.

Pussar! - Madde

Gillar

Kommentarer

Kirsi
Kirsi,
Verkar kul att få provrida sådär. Själv har jag aldrig någonsin rört en häst eftersom jag är väldigt allergisk mot dem. Gick igenom ett stall en gång, tog tio sekunder eller nåt, och det var nära en ambulansresa till akuten. Jag känner till och med av när folk går i affären med ridkläder. kirsi.se
Kamilla
Kamilla,
Vad bra tt man kan få provria innan man köper en häst. Hoppas du hittar din nya häst snartkamillaskamera.com/
madelenekirk
madelenekirk,
Ska inte köpa en hästnouw.com/madelenekirk
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229