Planerna ändrades

Eftermiddagen skulle vara till för lite foto på olika grejer. Så har spenderat med att ladda min kamera i timmar, trodde jag. Upp och ta batteriet så ser jag att grenuttaget som laddaren sitter i inte har vart på något alls!! Gud så frustrerande, har en del och fota som ska upp här på bloggen så fick bli att ladda den på riktigt nu och fota imorgon då ljuset börjar bli lite sämre hela tiden. Utan dessa bilder blir ju även bloggen lite tom tyvärr, men imorgon blir de att knäppa en massa bilder så kommer de inlägg med bättre kvalité jag lovar.

Blir att fixa annat på min att göra lista för veckan då.

Min röst håller på sakta att försvinna hela tiden, hostar nästan konstant och varje gång så försvinner mer av min röst, så segt. Men som tur e är jag ju ledig och rösten får allt vila otroligt mycket, måste vila den fram tills på onsdag då de blir jobb. Vila vila vila är ett måste så rösten håller.

Pussar! - Madde

Gillar

Kommentarer

sweetwords
sweetwords,
Gaahh sådant har hänt mig med, ngt så extremt frustrerandenouw.com/sweetwords
carro
carro,
Skönt att höra att man inte är ensam om just detta med att man tror att man har laddat kamran.Så frustrerad det är när detta sker och man har så mkt som man vill/behöver fotografera cuevas.blogg.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229