Påsklov och tillbaka

Min frånvaro har ju allt vart ganska så hög här de senaste veckorna, vad är då anledningen? Jo har ju haft praktik i 3 veckor och då har jag gått 7-15 varje dag, suck. Sedan ibland har de dykt upp jobb på stallet efter de och jobbat då till 21.15, valde då att välja bort bloggandet dessa 3 veckor för mitt eget bästa och sedan komma tillbaka med bra energi. Så är äntligen tillbaka som jag har vart innan och ska göra mitt bästa med inläggen igen.

Vad har hänt dessa 3 veckor förutom praktik och jobb? Jag har fått en gigantisk blåsa på hälen som inte vill ge med sig så går som om jag har gjort på mig, haha. Sträckte ryggen något rejält så benen domnade bort. Även vart på GHS (Gothenburg horse show) på fredagen när de var här. Gick dit med mamma och var där på kvällen, gick även in på mässan på jakt efter nya blåa ridbyxor. Det fick jag tag på, så nöjd över köpet. Mer än de fick jag tyvärr inte tag på under mässan.

Idag har jag faktiskt beställt min studentklänning!! Åhh äntligen, kunde faktiskt inte bestämma mig om vilken så fick bli 2 olika och så behåller jag den som sitter bäst. Är ju faktiskt 50 dagar kvar till studenten.

Påsklovet är ju äntligen här dessutom, så skönt men lite sad då det är mitt sista lov... Har inte några speciella planer på påsklovet förutom att jag ska jobba 3 dagar, onsdag (nybörjarläger), torsdag (gnäggis) och söndag (nybörjarläger) utöver detta ska jag nog se till att plugga och få in så mycket som möjligt i alla ämnen som jag har uppgifter kvar, även se till att vila ordentligt och komma med så bra inlägg om möjligt till er. Ska ju komma med recensionen av glossyboxen och lookfantsic boxen från mars, även dela med mig och aprilboxarna därifrån, sminkningar och förhoppningsvis massa bilder.

Några specifika inlägg just ni önskar att läsa nu under mitt lov förutom de som jag redan har planerat över?

Pussar! - Madde

Gillar

Kommentarer

Michaela
Michaela ,
Så skönt med lite påsklov. Den de här med att inte lägga så mkt energi på bloggen, jag tycker de e viktigt med pauser ibland 🙂nordengrim.nu
Popprinsessan
Popprinsessan,
Å vad spännande med studentklänning! Eller klänningarna 😊 Hoppas vi får se en bild när det är dags!
Hoppas att du har ett skönt lov!
www.popprinsessan.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229