Om det inte vore för bloggen

Min blogg har aldrig vart stor, har inte flera 1000 läsare inte heller flera 100 läsare. Men vi växer här tillsammans. Har nog haft bloggen i kanske ett år men de senaste kanske 2 månader har jag tagit bloggen mer på allvar och försöker uppdatera med så bra innehåll som möjligt.

Bloggen kommer jag till för att skriva av mig ofta. Men vad hade inte vart möjligt om de inte vore för bloggen?

Att få min röst hörd

Har hela mitt liv haft svårt att få min röst hörd bland många utav mina vänner. Men här, ni läser och ni hör vad jag har att säga. Här behöver jag inte ha den känslan att jag behöver skrika eller skriva i CAPS LOCK för att ni ska höra eller förstå vad jag har att säga och dela med mig.

Tankar och känslor

Hade inte heller kunnat dela med mig om mina tankar och känslor om det inte hade vart för bloggen. Jag är den personen som måste skriva av mig ofta om hur jag känner och känns alltid bättre om jag gör det där fler kan läsa. I min "öppna dagbok" här istället i en bok där ingen förutom jag kan läsa.

Fotografera

Hade nog inte heller börjat fotografera lika ofta som jag gör nu, heller inte hade haft möjlighet att dela med mig utav de foton som tagits.

Utvecklats

Något som jag verkligen har gjort sedan jag började uppdatera mer "intensivt" här även till o med sedan jag började med bloggen är att jag har utvecklats som bara den som person. Har blivit mognare med åldern och tänker mer på mitt agerande i skrift även muntligt bland mina vänner. Jag var väldigt osäker i början utav denna resan även rädd för vad andra som inte stod mig så nära längre skulle tycka om att jag skriver de jag känner för här, vad folk skulle tycka om att "lilla" jag har en blogg osv. Jag har ju startat denna mest för min del och det är jag så himla glad över att jag har gjort. Annars hade jag inte utvecklats på detta sätt och ser framemot vart jag hamnar senare.

#nouwautumnchallenge #nouwinspo

Pussar! - Madde

Gillar

Kommentarer

Knoxtindra
Knoxtindra,
Men visst är det underbart? Jag har nog alltid varit precis som du. Inte varit den som hörts mest. Men bloggen har varit en plats som bara är min, där jag står i fokus, och alla andra är där för att lyssna på just mig. Det är fantastiska platser med enorma möjligheter. Det är ett fantastiskt ventilationshål av bästa möjliga slag. 😊nouw.com/knoxtindra
madelenekirk
madelenekirk,
Precis! Så skönt att jag inte vart ensam om detta. Så himla skönt att komma hit till bloggen och skriva och de som går in hit läser om de jag skriver om för att man är nyfiken osv.nouw.com/madelenekirk
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229