Ny serie

Äntligen är det dags att kicka igång en ny serie här. Faktiskt min första serie här.

Snabbt kort och gott om denna serie är:
*Jag ska testa en produkt varje månad, under hur lång period kan bero på vad det är för något
*Vad jag ska testa för något bestämmer NI
*Hur jag och ni kommer fram till vilken produkt kommer genom 2 olika omröstningar i 2 inlägg (anledningen till 2 inlägg är för att man bara kan ha en omröstning per inlägg, kommer då 2 dagar i rad)
*Första röstningen kommer ni kunna rösta på olika kategorier (smink, ansiktsvård, kroppsvård, hår)
*Andra röstningen kommer då handla om den kategorin ni har röstat fram dagen innan. Om majoriteten har valt exempelvis smink kommer omröstningen handla om vilken produkt jag ska testa (exempelvis går de då att rösta på highligter, concealer, mascara, ögonskugga. Vi får se vilka jag väljer som ni får rösta på)
* Om ni sedan på den andra omröstningen har röstat på highlighter, vill jag att ni sedan i kommentarerna ska skriva om vilken highlighter ni vill att jag ska testa (inte någon allt för dyr får de vara)
* När allt är klart så tar jag det sista beslutet enskilt och väljer den produkt som fått mest röster i inlägget och slumpmässigt väljer jag sedan en som ni har förslagit i kommentarerna om som jag ska testa (utav den produkt som då fick flest rötser i omröstningen).
*Beställer eller köper sedan den i butik och testar under en viss period och ger er sedan en recension om vad jag tycker om produkten.

Hoppas ni ser fram emot denna lilla serien som jag har planerat. Redan i detta inlägget kommer ni kunna rösta på första kategorin!

Vill gärna ha tips om vad ni vill att denna serie ska heta. Den som kommer med bäst förslag får sedan en länkning till sin blogg som tack. Just nu kommer ni fram tills namn är bestämt hitta alla inlägg om serien under kategorin "min serie". Har ni några frågor eller tankar kring detta så är det bara att fråga.

Pussar! - Madde

Gillar

Kommentarer

MissSophie
MissSophie,
Vad kul att du ska börja göra sånt här varje månad 😊nouw.com/misssophie
madelenekirk
madelenekirk,
Ja verkligen, få liv lite i bloggennouw.com/madelenekirk
Amandizan
Amandizan,
Det ska bli kul och följa din lilla nya serie 😀En jättebra idé nouw.com/amandizan
madelenekirk
madelenekirk,
Roligt att du tkr de! Tack!nouw.com/madelenekirk
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229