Nu börjar det

Stenhårt plugg framöver har verkligen börjat. Ny kurs i skolan och vi fick våra kompendium idag om grundkurs i läkemedelshantering för smådjur. En hyfsat tung kurs då mycket sker ensamt hemma men pluggar man iaf minst 2 dagar i veckan så bör de gå bra. Blir att köpa lite smågrejer inför detta nu och de får bli små post-it lappar, anteckningsblock så man verkligen kan börja plugga ordentligt. Det är mycket som ska in i hjärnan och har fram till v.10 på mig och att få in så mycket som jag bara kan in i hjärnan. Ska se om man kan fixa som en liten mini "studiegrupp" på helgerna så man kan studera tillsammans och hjälpa varandra. Ta del utav varandras anteckningar och kunskaper mm.

Redan skumläst några sidor så jag vet verkligen nu om hur mycket tid jag verkligen behöver lägga ner på detta, för kan lugnt säga att det är mycket att läsa.

Så imorgon blir det iväg och köpa tillbehör för att underlätta plugget och verkligen sätt igång ordentligt. Har ju tiden så ska egentligen inte vara så svårt för min del. Helger och iaf torsdagar är de bestämt från mitt håll att jag måste sätta mig ner och plugga, gör jag det fler dagar är det bara toppen.

Någon utav er som läst detta?

#nouwautumnchallenge

Pussar! - Madde

Gillar

Kommentarer

Emma Engström
Emma Engström,
Massa lycka till! 😃 <3nouw.com/emmaengstrom
madelenekirk
madelenekirk,
Tack så mycket! 😊❤️nouw.com/madelenekirk
elinelmersson
elinelmersson,
Åh så spännande, lycka till!! <3nouw.com/elinelmersson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229