November - Bullet journal

NOVEMBER

Ny månad och det betyder ny monthly set up och ska dela med mig som vanligt. Inga större förändringar, om det ens finns några förändringar.

Första uppslaget är som vanligt en liten "coverpage", citat till vänster och månaden till höger. Temat för månaden är resa, därav att jag ska ju åka till dominikanska nu i november. Blev lite irriterad på att förlägga allt så blev bara resväskorna lite snabbt.

Som vanligt är det ju sedan en månadsöversikt. Skriver in eventuella födelsedagar, händelser mm.

Därefter en moodtracker, som lever vidare efter månad för månad. Så himla intressant att så hur ens humör är under månaden. Sedan även ett helt blad med eventuella anteckningar.

Något jag började med förra månaden var ett uppslag med ekonomin. Till vänster är min budget vecka för vecka, där jag även fyller i hur mycket jag spenderade och eventuellt en anteckning. Sedan till höger blir de att jag fyller i vad jag köpt, vilket datum och hur mycket. Kommer även göra en markering för vilken "kategori" det gick under.

Två och ett halvt uppslag för bloggen där det blir att jag skriver inlägg som ska komma upp och om jag skrivit, bilder, tidsinställ och publicerat. Längst ner en liten statistik. Till höger en inköpslista för månaden.

Med tanke på att jag ska till Dominikanska så blir det att en packlista får vara med. Har en på mobilen redan så får se om jag kommer fylla i något här eller inte.

Sista är då min Weekly setup. Med tanke på att halva veckan redan gått och gjorde denna sidan igår så skrev jag bara från 1 november till 4e, brukar göra från måndag till söndag men så fick det bli denna gången iaf. Kör på ett annat sätt denna gång med tanke på att det är lov och blev bara 4 dagar som min weekly är.

#nouwautumnchallenge

Pussar! - Madde

  • Bujo

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229