New in & Recension - Women's Best

Igår hämtade jag äntligen ut de efterlängtade paketet innan träningen igår. Beställde från proteinbolaget för sammanlagt 403 kr (beställde allt på rea) och frakten var på 29 kr.

Vattenflaskan - 63 kr (ordinarie pris 79kr)

BCAA Amino - 159 ( ordinarie pris 199kr)

Whey protein - 152 (ordinarie pris 190kr)

En liten recension på detta då, kan enbart gå ifrån smaken då jag bara testat en gång och är inte alls bra på kosttillskott o så. Det jag däremot kan säga är att jag älskar verkligen denna vattenflaskan, rymmer 800 ml i den och älskar det! Så himla skönt att man inte behöver gå och fylla på den hela tiden på gymmet.

Under träningspasset tog jag då BCAA med smak utav ice tea peach, så fruktansvärt GOD! Ska verkligen ta och beställa hem fler utav denna smaken så man har ett lager utav den hemma, även beställa andra smaker. Var enbart någon klunk kvar utav det när träningspasset var slut så var bara att ta i sig det. Längtar till de är nästa träningspass så man kan ta den igen haha

Whey Proteinen är faktiskt en utav de godaste jag druckit. Tog den när jag väl kom hem från träningen som ett mellanmål och längtar tills nästa mellanmål nu. Lite klumpar i den men kanske inte skakade så bra men det var inget man tänkte på efter några klunkar.

Rekommenderar faktiskt att beställa hem något från Women´s best, via deras egna hemsida eller från proteinbolaget.

Pussar! - Madde

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229