Monthly set up in my bujo- Mars

Imorgon börjar en helt ny månad, mars. Denna månaden tycker jag har gått så enormt långsam trots att februari är kortare än de andra månaderna. Tror nog de kan vara så då jag vart sjuk ganska mycket under februari månad.

Men nu till inlägget. Med tanke på att imorgon hoppar vi in på mars månad så är de även en ny månad i min bullet journal. Blev kaktusar under hela denna månaden, taget inspiration från som vanligt av Amanda Rach Lee.

Självklart är första uppslaget en presentation på månaden med ett citat till vänster och sedan månadens nämn till höger med en del kaktusar runt om.

Nästa är mitt älskade månads översikt, kör på samma stil som förra månaden med "öppna" rutor.

Sedan har vi uppslaget där de kommer med min bucketlist för månaden, plugg som jag har och detta har jag på vänstra sidan. Till höger har jag eventuell anteckning och större att göra grejer.

Sista uppslaget för månaden innan mina veckouppslag är en brain dump sida. Där jag kan skriva eventuell shopping som ska göras, idéer till bloggen osv. En liten brainstoriming sida.

Det var faktiskt de jag hade att dela med mig. Första veckouppslaget är inte gjort än och den kommer jag nog dela med mig först på söndag när jag bestämt mig för hur jag vill ha den.

Pussar! - Madde

  • Bujo

Gillar

Kommentarer

sweetwords
sweetwords,
Oh så fint du gör det, jag har inte tiden till det där men tycker det är så fint när ni gör sådantnouw.com/sweetwords
asemartensson
asemartensson,
Snyggt gjort av dej. Blir genast mkt roligarenouw.com/asemartensson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229