Min utmaning

Snart har det ju gått 24h och min allra sista utmaning här på #nouwautumnchallenge är nu slut 😔 Igår la jag upp här på bloggen om vad jag skulle ge mig på för utmaning, och det skulle vara att inte tänka på allt för mycket och överanalysera grejer. Tänkte nu då berätta för er om hur det gick. Har faktiskt gått riktigt bra. DE enda som var i mina tankar idag var en inlämningsuppgift som jag skrev klart i skolan och sedan skickade in, efter det har jag inte tänkt på något förutom mat haha, var så extremt hungrig innan lunchen. Så himla skönt att man faktiskt kunnat gå en dag utan att ha 1000 tals olika tankar. Man fick ibland lite blickar på mig idag påväg och hem från skolan även i skolan och brydde mig inte ett dugg. Blickar bara framåt och brydde mig som sagt inte om vad som skulle kunna gå i deras hjärnor om mig. Skulle dem nu snacka skit om mig så får dem la göra de, skitsnack sker oftast vid avundsjuka och jag är då en bättre människa och bara fortsätter vidare och är då framför dem och dem har blickarna i min rygg istället för tvärtom.

Jag är den som jag är och det kan ingen ändra på förutom om jag själv vill det. Det ända är att jag just nu bara vill bli mer självsäker och tycker att denna utmaningen har jag blivit lite mer självsäker genom att jag är ju den som jag är. Jag får klä mig som jag vill, går osminkad vilken jag gjort ett tag nu och har bara nya mål som jag vill nå fram med och tror denna utmaningen har hjälpt mig att inse att man inte behöver tänka allt möjligt för att kunna gå framåt, det gör man ändå. Kommit långt bara idag och längre ska jag komma och de som snackar bakom ryggen och skit bakom än kommer bara komma längre och längre bak och fortsätta se min rygg. Framför mig ser jag bara hela världen utan all negativitet och ska inte vända mig om för då lyckades dem och all negativitet fånga min uppmärksamhet och bryta ner mig. Ska även då om de sker diskussioner i en gruppchatt försöka att undvika flika in med mina åsikter för gör jag det blir det pannkaka utav de hela. Dem i chatten får isf försöka lösa de på egen hand.

Med tanke på att jag inte har brytt mig om onödiga saker och tänkt så himla mycket så har jag vart så mycket gladare hela dagen och min energi har vart på topp (förutom att jag somna direkt när jag kom hem ett tag).

Detta är något som jag verkligen ska fortsätta att göra då och då. Försöka att inte tänka allt för mycket om vad andra kanske tycker om mig osv, där av också att jag länkade till min blogg på min insta i profilen för inte alls länge sedan.

Uppmanar verkligen fler där ute att släppa på så mycket tankar som möjligt och inte bry er i alla fall en dag och se hur ni mår då. Detta funkade i alla fall för mig och har nu huvudet högt, blicken framåt och har nya mål som jag vill uppnå och ska sikta på dem.


#nouwautumnchallenge #nouwinfluencer

Pussar! - Madde

Gillar

Kommentarer

malingrubb
malingrubb,
Heja dig! ❤️nouw.com/malingrubb
madelenekirk
madelenekirk,
Em
Em,
Heja dig. Starkt av dig att ändra ditt tankesätt och se att det gör nytta, att du har energi 😊 emmamatildaa.se
madelenekirk
madelenekirk,
Viktigt att försöka ändra ens tankesätt ibland. Kramnouw.com/madelenekirk
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229