Min sminkförvaring

Allt mitt smink förvaras i sminkbordet. Har inte så mycket så allt för plats här som tur är. Tänkte som ni kanske har listat ut redan nu visa hur jag förvarar mitt smink.

Mitt på sminkbordet under spegeln har jag tops och pads, viktigt med enkel tillgång till de, setting spray och facemist och sedan lite toner, sminkborttagning mm.

Längst till höger har jag ansiktsmasker, en från kicks, indy beauty och freeman.

Ovanför lilla lådan till höger har jag en orginazer med läppstift, läppennor och liquid lipstick, stripes, min beauty blender och handkräm.

Väl i lådan är det en ända röra haha, lite nagel grejer överallt.

Lilla lådan till vänster har jag mina sminkborstar, ögonskuggsborstarna för sig och ansiktsborstarna för sig. Där har jag även lite eyeliners och även bobby pins.

I lådan har jag mina rena beauty blenders, lösögonfransar, rakknivar och rakblad.

I den stora lådan förvarar jag allt smink. Längst in har jag mina paletter, contour, highlight, ögonskugga osv. Längst till vänster har jag primer och mascara. Sedan mina singel highligter och powder puff. Puder både kompakt och löspuder öven ögonbryns pomade. Sist foundation och concealer även det pudret jag använder för tillfället.

Till sist har jag en liten förvaring i min pall också med grejer jag inte riktigt har plats på bordet. På golvet har jag hårprodukterna.

Pussar! - Madde

Gillar

Kommentarer

SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Åh jag älskar att se bilder där det är så fint upplagd, det känns bra i själen haha. Skönt att du har lite förvaring i din pall också så du har lite mer plats 😊 nouw.com/sofialissmyr
madelenekirk
madelenekirk,
Haha vad underbar! Ja så smidigt verkligen. Pallen var tidigare en som man använder till piano och förvarar alla notböcker där inouw.com/madelenekirk
evelinalundin
evelinalundin,
Så kul att se hur du förvarar allt sminknouw.com/evelinalundin
madelenekirk
madelenekirk,
Åh roligt att du tkr det 😊nouw.com/madelenekirk
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229