Min midsommarhelg

Detta året har jag verkligen inte firat midsommar alls. Legat i sängen spelat spel på mobilen, kollat på en mängd serier och youtube. Har faktiskt däremot ätit god mat men i pyjamas haha. Förutom detta latandet har jag även gjort lite planering.

Igår satt jag ett bra tag och kollade på videos och olika övningar på youtube och hippson inför hopplägret. Är ju två pass om dagen så är 6 övningar jag ska komma på då det är tre dagar. Tog ett bra tag men nu är alla övningar nere på mitt papper med en kort förklaring om vad övningarna går ut på. Har skickat alla dem till en annan som ska kika på dem och säga vad hon tycker, kanske någon ändring eller så. Väntar spänt på feedback på dessa övningarna.

Idag har man gjort ytterligare lite planering. Alla övningar som jag hade målat på papper har jag målat på paint och mailat mig själv om jag nu skulle glömma detta häftet hemma. Försöker komma på vad de ska ha för teorilektioner dessa dagarna. Ska komma på 3st som har något med hoppning att göra. Är på god väg, första dagen har jag planerat ska bara fixa ett litet övningsblad eller vad man ska säga. Gör jag på datorn i stallet imorgon. Har en annan teorilektion på g också i huvudet men får se om de blir av. Dem sa att min teorilektion kunde gå ut på att berätta om nästa hoppning om vad tanken är, vad dem ska fokusera på mm. Men vill få in något annat än bara de varje dag.

Detta är verkligen ingen stress med planeringen då detta hopplägret sker 1-3 juli vecka 27.

Liten sneakpeak på andra dagen och dess övningar. Tänker mig att under denna veckan som lägret pågår berättar jag om hur övningarna är och så vidare och hur det gick för dem

Pussar! - Madde

Gillar

Kommentarer

sofiefriden
sofiefriden,
Att fira midsommar är inte ett måste. Var inte meningen jag skulle det heller, hade ingen lust men det blev lite spontant ändå😊nouw.com/sofiefriden
Emma Engström
Emma Engström,
Åh jag hoppas verkligen att det kommer gå bra på hopplägret! 😃 <3nouw.com/emmaengstrom
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229