Min lördag och morgondagen

Dagen bestod av att klockan ringde vid 8 tiden, låg redan vaken sedan 5. Sovit så dåligt inatt. Anledningen till varför jag gick upp 8 idag var för att det stod jobb och vara vikarie idag på schemat. Började 9 slutade vid 16 tiden. 3 lektioner i rad och sedan en paus med ytterligare 2 och därefter stå och vara ansvarig när en yngre kille skulle hålla i ledgrupperna. En lång dag är vanligtvis van vid max 4 lektioner så detta var en lång dag. Därefter har jag även putsat förfullt mina ridstövlar då jag ska på dressyrträning imorgon. Ska träna med vår nya ridskolehäst på klubben, så roligt! Så blir träning för Per Waaler. Extremt taggad men samtidigt väldigt nervös. Har ju aldrig ridit på denna hästen innan och ska göra det först för en tränare som klubben har tagit dit. Håller på att fundera på om jag ska ha blå outfit eller Bordeaux färger. Får se vilken färg och outfit de blir.

Blev även en god pizza till middag, var extremt hungrig när mamma hämtade mig på jobbet så vi beställde pizza och åt de hemma sedan. Älskar pizza efter en lång dag i stallet.

Söta lilla Ellie som jag ska träna med imorgon

Schabraken och färgerna de står mellan imorgon

Pussar! - Madde

Gillar

Kommentarer

2barnsmammaochfru
2barnsmammaochfru,
Pizza är ju så gott men det åt vi i fredags =) härliga bilder på dig och hästen =)nouw.com/2barnsmammaochfru
Sara
Sara,
Kan tänka mog att det var lite nervöst innan, läste dock inlägget om träningen också och det verkar ju ha gått bra även om du fick kämpa en hel del med skänkeln. Hur gammal är Ellie?www.onyourfeet.blogg.se
madelenekirk
madelenekirk,
Med tanke på att du läste inlägget innan oxå så står de där 😊nouw.com/madelenekirk
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229