Min helg

Äntligen är det helg och jag har så. Fruktansvärt ont i ryggen från gårdagens praktik. Tänkte gå igenom hur min helg kommer att se ut.

Lördag: förberedelser inför olika inlägg, fixa bilder mm till inläggen. Börja förbereda min steg för steg när de kommer till vecko spred. Skicka in min studieförsäkran till CSN och maila min lärare om de går att byta praktik.

Söndag: Min nya söndags rutin kommer gälla här och inlägg om det kommer upp imorgon. Ska även packa och städa hos mamma för att sedan bege mig upp till Pappa för de är hans vecka.

Härligt med en lugn helg och ska verkligen se till att återhämta mig ordentligt så jag inte har ont i ryggen när den nya veckan börjar sedan.

Pussar! - Madde

Gillar

Kommentarer

Sarah
Sarah,
Vad jobbigt att du har ont i ryggen :/ Hoppas det går över snart 😊 Jag tycker också det är skönt med lugna helger ibland 😊CheerSarah.devote.se
madelenekirk
madelenekirk,
Med lite vila så går det nog övernouw.com/madelenekirk
Orsakulla mamma vid 20 specialpedagog & doula
Usch då med ryggen, det är hemskt med smärta i ryggpartiet och jag tycker man kan känna sig helt handikappad med smärta där 😟. Hoppas du får byta praktik det är verkligen viktigt att trivas där man är 😊www.saramadeleine.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229