Massa stallmys

I måndags blev det stallmys till sent på kvällen, kollade när Ida hade privatträning på ena ridskolehästen som jag och Ellen hade fixat iordning. Lily som hon skulle ha hade vi gjort fina dressyrknoppar i manen, bytt schabrak till ett rosa/grått och även satte på benlindor i samma färg som schabraket. Hon var verkligen hur fin som helst under hennes privatträning.

Tisdagen blev det allt till stallet igen, jag och Ida hjälpte till på sista lektionen på ridskolan då dem hade poänghoppning och ridläraren behövde hjälp med tiden och räkna alla poäng för varje hinder. Fart fyllda rundor för några och några fick även rejäla poäng. Hämtade sedan Amanda som sov hos mig under natten, vi åt goda jordgubbar och kollade på serie.

Överrasknings dagen, onsdagen bestod utav provridning på Joy som jag hade provridit förra veckan också. Amanda följde med och vi skulle överraska Sarah som hyr gården som hästen jag skulle provrida står hos. Strax innan gården stannade vi och Amanda hoppade in i bagageutrymmet. När vi kom till gården ropade jag på Sarah och sa att hon skulle komma då jag har hennes present i bilen, öppnade och Amanda hoppar ut. Den minen när hon blev överraskad glömmer jag aldrig haha bästa. Jag provred då Joy och Amanda fick då rida på Tyra deras andra häst. Superfin denna gången mycket bättre än förra ridningen på henne. Så avslappnad och mer arbetsvillig. Vi bestämde sedan att jag skulle vara medryttare på henne nu under sommaren och ser sedan hur de kommer bli till hösten vad jag har för jobb och med tider osv. Vi åkte sedan vidare för att köpa mat på max och åkte till långeberga. Stannade kvar där och myste till sent igen, blev tårtakäk, någon fick en tårta i ansiktet då hon slutar i gruppen och massa tjöt. En perfekt onsdagskväll med härligt gäng.

Torsdagen bjöds på ytterligare stall haha. Åkte upp så jag var där vid halv 3, pratade lite med verksamhetschefen inför sommarensläger som jag ska ha, för att stämma av lite. Gick lite på promenad i skogen också med några grupper för att få röra mig, inte för att jag jobbade igår utan för att få lite motion. Stannade kvar tills dem skulle släppa hästarna på betet, alltid mysigt att se första släppet på gräshagen. Där ska dem gå ute hela nätterna när de är läger under dagarna. Sedan om någon vecka ska dem på de riktiga betet och vila sig inför mer läger och HT. Dem har lite vila nu inför söndagen vilket är skönt.


Pussar! - Madde

Gillar

Kommentarer

jjaneberglund
jjaneberglund,
Så himla mysigt!😍 jag red som liten faktiskt. nouw.com/jjaneberglund
madelenekirk
madelenekirk,
Roligt, om du jag minns rätt så har du berättat de tidigare här 😊nouw.com/madelenekirk
Kamilla
Kamilla,
Något som jag avrit sugen på länge är att börja rida igen i någon vuxen grupp. För när jag var barn fram till lekis red jag och syster jämtkamillaskamera.com/
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229