Mammas födelsedag igår

Gårdagen var helt amazing. Var även mammas födelsedg och hon fick 2 små presenter utav oss. En mascara och en pincett, väntar lite större presenter till mamma när vi kommer hem igen.

Dock har var det en molnig dga och solen kom o gick lite när den kände för det. Efter ett tag trodde vi även att det skulle börja regna då det kom ett jätte regnmoln. Så hoppade in i duschen och gjorde mig reda för lite fotografering. Vilket inte blev så bra när man har en mamma som inte är den sta på fotografering när det kommer till människor. Men naturen inga problem. Hon tar ju gärna bilderna i sin höjd vilket resulterar att man ser hur liten ut som helst, bilderna är inte ens i fokus på mig men naturen är det fokus, gärna bilder när jag har handen vid ansiktet för att ta bort mitt hår från munnen eller ögonen. Ska kolla igenom bilderna när jag lyckas få ner dem på mobilen annars gör jag det när jag kommer hem igen.

Denna dagen var lunchen inget för mig heller inget vegetariskt så blev ju pommes, pasta och ris även lite grönsaker för min del... Middagen var däremot bättre, kunde göra en specialbeställning med spagetti och tomatsås, tog bort köttet och bytte ut såsen. Så himla god! Vi skulle egentligen gått till mexikansk buffé men fanns inget som Daniel kunde äta då det vart ägg i allt. Men pastan var ju allt god ändå! 🙏

Brände mig även lite igår, men inte Så mkt. Lite röd på bröstkorgen och magen. Får se till och återfukta min bränna ofta. Resten av kroppen inga problem.

Väder prognosen säger tatt det ska vara molnigt imorgon och resten utav veckan tyvärr. Men hoppas att det inte ska vara lika mkt moln så man verkligen kan se till och sola så man blir brun 😉

Hur dagen blir återstår och ser.

Pussar! - Madde

  • Resa

Gillar

Kommentarer

sweetwords
sweetwords,
Ohh vad roligt att få fira sin födelsedag där =D, kan ju inte bli bättre =Dnouw.com/sweetwords
JossusTravelPics
JossusTravelPics,
Vad härligt det ser ut. Kan knappt bärga mig tills jag får ligga och njuta i solen.nouw.com/jossustravelpics
madelenekirk
madelenekirk,
Ja verkligen! Åh förstår de!nouw.com/madelenekirk
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229