Madlady X Kammi

Kammi du är ett GENI!

Ohhh lycklig tjej!! Idag fick jag hem paket från madlady och det är grejer från kammis kollektion. Beställde hem dessa i söndags och nu äntligen är dem här. Som jag längtat och passade på medan de var på rea OCH en extrarabatt på 5%. Testade plaggen direkt när jag hämtade ut den på ombudet och gud jag dör så fruktansvärt snygg!! Kammi är verkligen ett geni!

Hur snygga är dem inte? Helt kär och var så himla nervös att jag inte skulle tycka om byxorna men det är de motsvarande, älskar! Bästa beställningen jag gjort på så länge och dem passar ju hur bra som helst med varandra och till andra plagg, grymt bra. Tröjan visste jag att jag skulle älska, är ju så svag för hoodies. Tunt och fint material men så man ändå kan hålla sig varm, dessutom oversize vilket jag gärna har på hoodies.

Hoppas verkligen att Kammi ska göra fler kollektioner med Madlady, älskar ju verkligen kammis stil så lär klicka hem något nästa gång med.

Pussar! - Madde

Gillar

Kommentarer

MissSophie
MissSophie,
Det är så kul att få hem paket 😊 Tröjan var snygg 🙂nouw.com/misssophie
Kamilla
Kamilla,
Dottern skickade iväg en beställning i veckan från Madlady so hon ska kunna hämta imorgon. De har riktigt snygga plagg.kamillaskamera.com/
madelenekirk
madelenekirk,
Det har dem verkigen!! nouw.com/madelenekirk
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229