lunch i Sisjön och challenge

Hej på er! Idag blev de att köpa lunch på Subway och åkte upp till Sisjön för att äta de där. Inte bästa vädret då de var allt lite kyligt och blåst, men mysigt. Sedan dess har jag bara chillar i sängen och tagit de lugnt. Funderar lite på vad man ska ta och göra i veckan som kommer, lägger upp planeringen imorgon om hur de ser ut.

Strax ska jag ta tag i städning och packning för är mamma vecka nu. Bor ju varannan vecka hos pappa o den andra veckan hos mamma. Har ju inte mycket att packa vilket är skönt, bara datorn o lite annat som man vill ha med sig fram o tillbaka.

Har idag gett mig på 30 day squat challenge. Gjort denna tidigare men denna gång bara för att man ändå ska röra sig lite mer. Amanda är också mer på denna vilket är skoj. Har faktiskt gjort dagen vilket är skönt, hoppas man nu kommer ihåg att köra varje dag förutom på vila.

Pussar! - Madde

Gillar

Kommentarer

SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Lät ju hur mysigt som helst att äta lite ute och subway av allt, mums. Spännande med utmaningen, alltid roligt med lite utmaningar 😊 nouw.com/sofialissmyr
Michelle
Michelle ,
Oavsätt väder sp kan det ändå vara myssigt , det är vad man gör det till 💕michellefrandell.blogg.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229