Lite vanligt "tjöt"

Så underbart att ni är så himla taggade för mina nya grejer. En kommer sättas igång redan imorgon och avslöjas. Så håll era ögon öppnade rejält. Kan avslöja att det är serien som jag "släpper" imorgon. Så himla tacksam för era fina ord om mina nya planer trots ni inte vet vad de är än och hoppas ni ser fram emot detta när ni vet vad som gäller.

Även så roligt att det är så många som vill komma och gästblogga. Har jag inte skickat mail till er så har det vart för mycket att göra, och att det är så många utav er. Är ni intresserade så är de bäst att ni mailar mig (madelenekirk@gmail.com) för annars lär de ta ett tag. Så märk mailet tyydligt att det handlar om gästbloggandet.

Idag hade jag min sista praktikdag på min praktik. Efter lovet ska jag byta. Har jagat skolan i 2 veckor nu om en ny plats men har dem tagit tag i det? Nej, om de har de har jag ingen aning om vad som pågår. Tog saken i egna händer och skrev till min gamla klubb (Långeberga) och inte ens 30 sekunder senare fick jag svar "absolut". Underbart, gick sjukt snabbt så förstår inte varför skolan kan vara så sega på att kontakta. Har även frågat dem några gånger denna veckan om hur de går men 0 svar har jag fått. Dåligt! Men fixade de själv och ser så mycket fram emot att ha båda endagars praktik på fredagar och sedan veckorna innan påsklovet ha långpraktik. Så ser fram emot detta!!

Ni får ta och ha en toppen helg nu så ses vi imorgon med ett avslöjande!

Pussar! - Madde

Gillar

Kommentarer

asemartensson
asemartensson,
Vilka fina hästar. Tråkigt dock att du fick leta en ny praktik själv nouw.com/asemartensson
madelenekirk
madelenekirk,
Så fina! Ja lite tråkigt men fick ändå på ett ställe där jag kmr trivasnouw.com/madelenekirk
Kirsi
Kirsi,
Jamen just det. Jag ville gästblogga och har glömt bort det. Skickar ett mail på en gång. kirsi.se
madelenekirk
madelenekirk,
Toppen b läser och svarar när jag tagit upp min datornouw.com/madelenekirk
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229