Laddat batteriet...

Nu är jag tillbaka! Så skönt. Mådde ju inte helt 100 under sportlovet och kände att jag ville fokusera på mig och inget annat. Kände mig även lite utmattad så efter denna lilla via är jag tillbaka.

Sportlovet var verkligen välbehövlig, utvilad och i form igen. En del jobb och tjöt med folk från stallet. Fredags var det verkligen en hel dag i stallet. Kom dit 7.45 och åkte vid stängning. Helgen var skön också. Hade det ganska tråkigt så satte mig faktiskt och planerade lite för när jag ska börja hjälpa den nya ungdomssektionen på klubben. Hjälpa dem sätta igång osv. Sagt att det bara är att fråga om ni vill ha hjälp.

Det jag gjorde var att skriva över 3(!) sidor med aktiviteter dem kan hitta på och en kort förklaring till varje. Detta ska dem få vid första mötet jag sitter med på och hjälper men innan de, så ska vi göra en grej. Vad vill jag inte avslöja än, gör det när mötet har gått förbi.

Utöver detta fick jag hem en del paket. Mina nya skor bland annat och självklart kommer ni få se dem, alldeles strax ska ni få se. Även glossybox fick jag hem. Så äntligen så kommer jag äntligen få testa februariboxen till fullo. Enbart testat en grej därifrån men nu när jag mår bra ska det tas och testas till 100. En grej till, beställde även hem beauty box från lookfantastic så denna månaden kommer jag göra en recension om dem båda och vilken februaribox jag tycker bäst om. Hmm.. Så från och med idag kommer testandet att börja med dessa boxarna. Lite sent kanske men dem flesta grejerna kan man märka skillnad på direkten och komma med en ärlig recension. Förutom denna recensionen kommer ni ju även få slut recension x2 på min serie (dock inte denna veckan men nästa). Så de kommer hända en del grejer nu och så skönt att jag fick vila upp mig inför detta.

Idag ser det ut som att jag ska till stallet och mysa lite. Dock ingen ridning för har ju slutat med det. Men ska hänga med 2 underbara tjejer och se ena rida. Mysigt! Juste, skolan sätts igång idag ju och är påväg dit nu.

Pussar! - Madde

Gillar

Kommentarer

olgaringquist
olgaringquist,
Kul med fler revisioner, ser fram emot att läsa dem! Du är väldigt bra på att göra dem 😊nouw.com/olgaringquist
Sarah
Sarah,
Förstår att det var skönt med lov 😊 Det är alltid lika kul att få hem paket 😊CheerSarah.devote.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229