Kristi himmelsfärd och dagen

Gårdagen stod de lite jobb på schemat I stallet. Gnäggis som vanligt varje torsdag och därefter stallvärdsridning och OJ vad fina vissa av hästarna blev. Så lösgjorda och dem stegen dem fick till i dressyren var så fina 😍 super nöjd med hur lektionen blev och barnen var även glada.

Därefter väl hemma så hade jag grymt tråkigt och blev lite övning på Sminkning inför studenten och ser ni det glowet på kindbenen? Och även min eyeliner hur perfekt den blev! Hoppas man får till de lika bra på måndag.

Idag har man allt tagit och gått till Frölunda torg för o köpa ny concealer då nian börjar ta slut. Ska ta o testa den senare och hoppas den är bra. Hämtat även klänningen och mina skor hos mamma inför måndag. Annars har jag bara tagit de lugnt denna fredag.

Pussar! - Madde

Gillar

Kommentarer

Marina
Marina ,
Snyggt gjort med eyelinern och kul att lektionen gick bra. Så härligt att känna att både du och barnen var nöjda ❤nouw.com/minasvarld
Kamilla
Kamilla,
Så spännande att få hem alla kläderna inför studenten. Du visar väl din klänning för oss för jag är så nyfiken.kamillaskamera.com/
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229