Köpförbud

Efter att man insett att man handlar allt för mycket via nätet för man hamnar i dess fällor har jag köpförbud. Har inte satt någon gräns på när de slutar gälla men ska se hur länge jag lyckas hålla mig borta och om jag lyckas i över 1 månad är det ju toppen men mitt mål är ju allt längre än det.

Det som jag faktiskt får köpa under mitt köpförbud är då mat, betala bensin, hårfärg (skulle köpt för 3 månader sedan men hände aldrig), strumpor (måste rensa och behöver då nya), även min glossybox som är en aktiv månadsprenumation. Dyker det upp födelsedagar så är det även ett undantag att köpa en present till hen.

Hoppas jag verkligen klarar mig från alla fällor där ut och enbart köper när jag verkligen behöver det och inte bara för att spendera pengar.

Pussar! - Madde

Gillar

Kommentarer

Fröken Rödlök
Fröken Rödlök,
Ett bra initiativ och jag tror du klarar det fint! Kan man stå emot frestelsen från alla blogginlägg och reklaminlägg på Facebook tror jag man kan hålla sig ganska länge =)www.frokenrodlok.se
madelenekirk
madelenekirk,
Håller alla mina tummar o tår att jag lyckas hålla mig från de så mkt som möjligtnouw.com/madelenekirk
Maria
Maria,
Det tror jag att det är bra med köpförbud. Det skulle jag också behöva göra. 😃 Hoppas du klarar det. 😊nouw.com/graahuset
madelenekirk
madelenekirk,
Kanske ska ha det i en månad då? Känner man att man behöver de tycker jag att man ska köra påtnouw.com/madelenekirk
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229