Kämpa inte för att få plats

Något som jag har insett i år är att jag inte ska kämpa för att få plats i någons liv. Jag har nu förstått i år att om någon verkligen uppskattar mig, skaffar dem plats för mig i deras liv, deras hjärta ändå.

Att kämpa för att verkligen ha någon som vän och känna sig uppskattad av den mm, det är ingen vän att behålla. Det ska vara ömsesidigt från både hållen och inte ensidigt. Ska inte vara den ena som kämpar med ens vänskaps förhållande för att det ska hålla, man skulle kunna tänka de lite (inte riktigt) som slaveri. Att ena för jobba och ena latar sig och straffar den som inte försöker hålla vänskapen ihop genom att straffa den genom att bryta helt och hållet och sedan vänner till den personen slutar helt att prata med den andra sedan utan någon anledning att man har gjort något. Lite så har det vart för min del i år har det känt som från min sida, hur dem uppfattar hur det vart har jag ingen aning om. Vänskapen ska vara ömsesidigt om inte så ska man inte vara vänner, skadar mer så än att bryta helt och hållet.

Hoppas ni förstår vad jag menar, kanske lite flummigt inlägg. Men du ska inte bara kämpa för att komma in i någons liv. Uppskattar hen dig som vän gör den plats för dig. Om inte så ska du inte kämpa för att bli vän med någon om den inte kämpar oxå.

Pussar! - Madde

Gillar

Kommentarer

sofiefriden
sofiefriden,
Så rätt så. Man ska inte behöva kämpa för att få vara en del av någons liv. nouw.com/sofiefriden
Kamilla
Kamilla,
håller verkligen med dig. vänskap ska bygga på ett givande och tagande och vara ömsesdidigt annars kan den lika väl vara tycker jag. Kämpa för att någon ska gilla vara med en känns inte alls rätt.kamillaskamera.com/
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229