Julkänsla?

Dagen idag har ju allt inte vart så händelserik, men mysig. Även fått lite julkänsla och hoppas allt att mer kommer. Jag och pappa har då tagit och slagit in nästan alla julklappar idag. Blev 13 innan vi tog en paus och drog till Frölunda torg för att köpa lite mer julklappar och sedan väl hemma blev det mer inslagning.

Sedan år tillbaka har vi samlat på oss kartonger och dem kommer väl till hands vid julen. Har alla kartonger i en sjukt mycket större kartong. Idag tog vi nog minst 15 kartonger ur den lådan men den kommer ju bli lika full nästan lika snabbt som vi "tömde" den. Trots detta är den fortfarande halvfull. Så smidigt att spara kartonger från beställningar, tidigare jul eller varför inte kartonger som de vart pasta, flingor eller annat i. Så smidigt om man har grejer som är lite jobbiga att slå in.

Därefter vart de lite pynt med tomtar hemma.

Så skönt att man fått denna dag och fått lite julkänsla igen. Är ju snart jul men tror att denna känslan kan lika snabbt försvinna.

Ni glömmer väl inte heller frågestunden? Svaren kommer komma upp på måndag och lär även bli en del 2 kanske del 3 som kommer ut under veckan också. Direkt länk hittar ni 👉 Frågestunden

Pussar! - Madde

Gillar

Kommentarer

evelinalundin
evelinalundin,
boxen blev ju sååå snyggnouw.com/evelinalundin
madelenekirk
madelenekirk,
Junitjej
Junitjej,
Så smart att spara på förpackningar inför presentinslagning.www.junitjejen.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229