Inte som tänkt

Dagen blev inte riktigt som jag hade tänkt mig. Ska egentligen vara på min praktik i skrivande stund men så är inte fallet just nu. När jag skulle lägga mig för att sova igår så fick jag världens kramp i magen, kändes som jag hade en stor klump där som bara ville ta sig ur men på vilket sätt? Idag när jag vaknade så känner jag fortfarande av en del utav denna klumpen och krampen. Vill bara att den ska försvinna så man kan hålla på med packningen istället.

Så skrev till hon jag skulle ha på praktiken att jag inte kommer och stannar hemma. Vill ju helst undvika åka på något innan resan på måndag så bäst att inte riskera något och stanna hemma och hoppas detta går över. Blir att få i sig lite käk sedan och ser om jag mår bättre efter det. Har dessutom väldigt ont i halsen så blir att man får ta och käka en massa halstabletter hela helgen så det går över.

Pussar! - Madde

Gillar

Kommentarer

FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Tråkigt att missa praktiken men bra att stanna hemma när man inte mår bra, du får kurera dig så du är kry när du skall resa. Krya på dig.nouw.com/frökenrödlök
evelinalundin
evelinalundin,
hoppas du är bättre nu. Bättre att vila så du e helt frisk inför resan nouw.com/evelinalundin
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229