iDeal of Sweden

Innehåller affiliate-länkar

​(Inlägget innehåller adlinks)

Något som jag verkligen älskar är ju allt mobilskal, speciellt mobilskal från ideal of sweden. Men jag har ju då huawei honor 9 och finns inte alls mycket skal till oss där ute från just ideal of sweden. Inte ens i marknaden finns det mycket skal. Så tråkigt verkligen! Är en sådan person som gillar att byta skal ganska ofta men nu med lite mer än 1 år med min honor 9 har det inte skett, då jag bara har ett skal och är ett genomskinligt.

Har länge gått in på ideal of sweden för att kolla om dem har fått in fler skal än dessa tre till just min mobil. Men nej, finns enbart dessa. Visst dessa är riktigt fina men gillar mer svart och grönt på skal, även Janni Olsson Delérs rutiga skal härifrån. Så det är lite segt att inte ha en samsung eller iPhone i detta laget när det kommer till skal. Men jag hoppas verkligen att fler kommer in då jag vill ha mina favoriter. Nedanför ser ni mina favoriter.

ideal of sweden / ideal of sweden / ideal of sweden / ideal of sweden (Janni) / ideal of sweden / iDeal of Sweden (Janni) / iDeal of Sweden (Janni) / iDeal of sweden

De tre längs ner till vänster är från kollektionen med Janni Olsson Delér. Som dessutom är mina helt klart favoriter!

Pussar! - Madde

Gillar

Kommentarer

Sannaevelyne
Sannaevelyne,
Älskar med deras skal 😍 har ganska nyligen bytt mobil så ÄNTLIGEN kan man köpa 😊nouw.com/sannaevelyne
madelenekirk
madelenekirk,
Åhh vad härligt!!nouw.com/madelenekirk
celinelundqvists
celinelundqvists,
Så galet snygga skal!nouw.com/celinelundqvists
madelenekirk
madelenekirk,
Så sjukt snygga!nouw.com/madelenekirk
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229