Hickap borstarna

Har vart så mycket snack om Wilmas borstar från hickap. Beställde hem dem för ett braaa tagsedan och testade dem nyligen och tänkte ge er en liten recension om vad jag tyckte om dem. Kommer berätta om ALLT, tror jag kan råka missa något och då är de bara att ställa de i kommentarerna och jag svarar på de så fort jag kan.

Hickap

Här har vi då borstarna som jag har testat. Super snygga och älskar guldet och märkningen på varje borste både nummer, vad borsten heter och namn. Detaljer!!

Pris: Köpte då deras complete set som innehåller 10 st borstar för hela ansiktet, ordinarie pris 649kr och köpte dessa på rea så blev 552kr. Tycker jag är superpris för 10 st borstar!

Förpackning: Så tråkig förpackning. Dem låg i en "påse" som sedan låg i en kartong med hickap på. Kartongen var dessutom helt mosig när jag fick den. Bättre förpackning tycker jag det ska vara. Kändes billigt.

Storlek: Storleken på sjävaste borstarna älskar jag!! Speciellt 111 powder brush, kändes som man fick sitt puder på plats sååå fort. Men storlekarna på skaftet, nej nej nej. Me don´t like! Iallafall på 111an. den kändes klumpig och rent ut sagt stor. Var även ganska så tung.

Kvalité: Hickap märkernapå borstarna är inge bra kvalité. Som ni ser på några utav borstarna så är bokstäverna ojämna i tjockleken även att vissa är det en halv bokstav. Förutom detta tycker jag kvalitén är toppen.

Applicering: Super mjuka verkligen, lätt och fin finish! Dock fastnade inte min foundation på näsan vid användning av borsten, använde mig utav 115 round kabuki. Men sedan har jag även lite problem ibland i vanliga fall med foundation på näsan. Men detta var nada produkt verkligen. Det försvann direkt. Men inga streck efter borsten vid applicering med foundation vilket jag alltid får annars om jag använder borste. Resten av borstarna älskade jag annars vid applicering utav andra produkter.

Övrigt: Med borstarna kom de en liten "broschyr". Där på ena sidan stod de alla borstar inklusive 3 till som inte ingick. Tycker man bör få en med enbart de borstar man köper ifall man köper via ett set. Blev jätteförvirrad och tänkte att jag ej hade fått alla borstar. På andra sidan fanns de hur man tar hand om sina borstar när de kommer till tvättningen vilket är super!

Helheten: Supernöjd! Är ju trots allt hur borstarna funkar och hur de gör sminket som är de viktiga. Kunde ju inte bli bättre förutom med näsan då. Så utav 10 möjliga poäng ger jag faktiskt dessa 9 poäng utav 10! Så dessa borstar är verkligen några jag rekommenderar dock är dessa för tillfället slutsålda

Om det är något ni tycker jag har glömt är de bara att fråga och jag svarar på de nedan!

Pussar! - Madde

Gillar

Kommentarer

moiii
moiii,
kul med en recension, kul att du är nöjd med dom 😊nouw.com/moiii
sweetwords
sweetwords,
Oh så fina och bra borsar det verkar varanouw.com/sweetwords
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229