Hello November

Shit vad snabbt oktobermånad bara flög förbi. Känns som att de precis blev oktober och nu är det den 3 november. Hoppas att denna månaden går hyfsat lika snabbt iallafall och det är ju typ snart jul? 2018 började typ nyss och nu är vi nära slutet på det också. Vill på ett sätt att resten av året ska gå snabbt men ändå inte. Åker ju snart utomlands så fram tills dess kan de gå hur snabbt som helst men inte väl när vi är i värmen.

Det är ju allt lite grejer som händer nu i november först är de ju farsdag nästa söndag, åker till Dominikanska och mamma fyller år. Ska försöka ta och åka till Dollarstore innan resan så kanske man hittar något som man kan köpa där inför resan. Juste min studentmössa kommer även den 16 och ser så mycket framemot att se hur den faktiskt blev. Även black friday den 22e så blir nog att köpa de flesta julklapparna när de är på rea, sparar ju lite pengar då hehe. Sedan tror jag inte de händer så mycket mer i november förutom att man även går i skolan och njuta sista tiden med Bonn som man har nu.

Förutom detta så ska man ju självklart ta och mysa en massa, själv, ensam eller med vänner och familj. Idag ska jag och pappa åka iväg och äta lite lunch ute för att ta och "fira" mig lite mer då jag inte var hemma på min födelsedag, ska bli gott och äta lite asiatiskt.

#nouwautumnchallenge

Pussar! - Madde

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229