Hektisk dag

Hej på er! Dagen har verkligen vart i full rulle med en massa grejer hela dagen. Klockan ringde vid 8 tiden och jag gjorde mig iordning, stall kläderna kom på, fixade lite kallt vatten och tvättade mina vindruvor som jag skulle ha till frukost. Strax innan 9 blev de åka till Ida och hänta upp henne för att åka till Joy.

Blev ett dressyrpass med mycket böjt spår för att få henne mjuk och fin. Tränade lite på skänkelvikningar och var enklare I höger varv än vänster. Ida fick rida deras andra häst, en frieser.

Blev snabbt därefter när allt var klart i stallet att åka vidare. Blev en runda till Max för att käka och sedan vidare att släppa Ida hos sig och jag hem för att duscha och göra mig iordning. Så fort jag var klar med kläder på och lite smink blev de in till stan för möte på arbetsförmedlingen. Där efter var de hem igen och så fort jag kom hem däckade jag. Helt slut.

Imorgon blir de åter upp tidigt för att åka tillbaka till Joy, tänkte köra lite markarbete men mest dressyr. Fortsätta med skänkelvikningarna som jag gjorde idag och nöta dem så dem blir bättre. Kameran är laddad dessutom så Ida kan fota lite så ni får se. Även filma lite troligtvis. Efteråt är tanken att hon får sitta upp lite på Joy också och känna på henne hur hon är och så. Hoppas att hon kommer tycka hon är superhärlig att rida för det är hon verkligen.

Pussar! - Madde

Gillar

Kommentarer

Amandizan
Amandizan,
Du hade verkligen fullt upp igår förstår att du somnade sen. Hoppas mötet gick bra. Och joy var ju en fin häst😍nouw.com/amandizan
Kamilla
Kamilla,
Max hallumi burgare är min favorit hos dem. Vad mkt du fick gjort glöm inte bort att andas ocksåkamillaskamera.com/
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229