Går igenom gamla bilder

2013-2016

Så jättegamla bilder är dessa inte men kanske 2013-2016. Kommer nog inte riktigt i rätt ordning, har inte heller så många bilder då jag verkligen inte hittade många. Men nu kör vi igång.

Vi börjar med bilder med lite hästar. Bilden högst upp och till höger är från Ranchens ridläger med hästen Silvester. Så himla mysig lite polle. sedan har vi även lilla Simon som jag var hade under sommaren 2013. En liten kille som gillar och rulla i leran kan man verkligen säga. Dessvärre gick han bort då året i augusti.

Fortsätter på hästfronten när vi ändå är igång. Till vänster har vi en häst som var min favorit på ridskolan när han var där, lilla coolman var allt speciell och ingen rolig häst att rida om man inte var bestämd eller gick i en bättre grupp då han verkligen inte ville gå fram och stod typ i mitten och små bocka. Sedan har vi även Indie, en häst med mer fart haha. Kan även säga att jag tydligen gillade denna lila fleecen och ridbyxorna vid denna tiden.

Detta håret... Jag vill typ spy fyfan. Vidare iaf till året 2014, både bilderna är tagna i skolan.

2015, hade tydligen en enorm kärlek till denna plutten. Fortfarande på ridskolan. En häst som var helt underbar i början när han gick i de bättre grupperna, men blev sedan snabbt förstörd när han gick med de yngre...Blev skänkeldöv, drog i tygeln osv.

Vet inte riktigt när dessa är tagna men kanske 2014/2015, med Emma och kolla på mina ögonbryn fyfan haha. Glad att jag är mycket bättre och mer noga nu iaf. Var nu ett bra tag sedan vi hängde med varandra men får la fösöka fixa någon tid snart. Så har vi även hela vårt lilla mini gäng vid den tiden, med eller och Tina också. Även en lisebergskanin tydligen...

Ungdomsgalan 2016. En dag jag nog inte kommer glömma, så himla mysig kväll med alla ens vänner från stallet runt omkring sig. Ser lite ut som en diva på första bilden, snabbt fixa håret när bilden togs haha. Dansade även så mycket i slutet att jag råkade bryta klacken...

Sista bilden med underbaraste hästen. Min favorit helt klart de sista åren på ridskolan. Helt underbar och älskade henne mer än allt annat.

Vill ni ha fler utav dessa inläggen men jag ska ta och gräva lite djupare till nästa gång som dessutom där jag är yngre? Kan nog ta och fixa de isf :)

#nouwautumnchallenge #nouwinfluencer #gamlabilder

Pussar! - Madde

Gillar

Kommentarer

elinelmersson
elinelmersson,
Men vilket härligt inlägg och så goa bilder!! Kramnouw.com/elinelmersson
madelenekirk
madelenekirk,
Åhh tack så mycket! <3nouw.com/madelenekirk
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229