Fredag

Igår blev det jobb på min gamla ridskola och där jag jobbade för 2 års sedan. Höll i 4 ridlektioner i ett kallt ridhus. Nu har man ont i huvudet och ont i halsen efter gårdagen, förutom det så mår jag lite illa också. Fredagen är kommen och det betyder att det bara är helg och sedan börjar skolan igen. Vill verkligen inte tillbaka till skolan för då börjar verkligheten igen.

(Denna häst är någon man saknar så extremt mycket, detta var min favorit på ridskolan när jag gick där men för ett års sedan lite mer kom du till de stora gröna ängarna)

Så roligt att det var så många som vill ha fler inlägg om bullet journal, det kommer! Tidigare har jag bara lagt upp månadsvis med de men med tanke på att det var så många som ville ha mer kan jag tänka mig att lägga upp veckovis de tillfällen jag är kreativ när det kommer till veckospreds. Som i tidigare inlägg som jag skrev att ifall ni har specifika önskemål på olika sorters spreds så kan jag tänka mig att fixa det. Har även planer att göra steg för steg längre fram.

Pussar! - Madde

Gillar

Kommentarer

deveny
deveny,
Det er trist at du ikke liker hverdagen din. Jeg føler med deg 😊www.deveny.no
madelenekirk
madelenekirk,
Min vardag ger mig en del stress det är varför jag inte vill tillbaka till skolannouw.com/madelenekirk
Graahuset
Graahuset,
Krya på dig. <3nouw.com/graahuset
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229