En riktig mys dag men fullt ös

Denna dagen har verkligen vart helt perfekt! Hade inte kunnat begära så mycket mer av dagen. Började med att gå upp vid halv 10 för att möta upp E vid 11 tiden sedan för lite lunch på greek. Så gott har liksom inte ätit där på typ 2 år så var gott att få i sig lite grekisk mat igen. Därefter blev det liten trip in till stan för att gå in på Akademibokhandeln och sedan Sephora. E ville köpa en bullet journal, så roligt att kunna inspirera andra att börja. Även lite tillbehör blev det, det som gick att få tag på där då. För min del blev det lite smink hehe. Ögonskuggspalett för min del.

Därefter åkte vi till Frölunda torg för att kika på mer tillbehör till evelinas bullet journal debut, vi kikade på panduro och hon fick med sig en del grejer där ifrån. Sedan mer letande på smink för min del inne på kicks, en sminkborste och en concealer fick det bli där.


Resten av dagen blev det att gå igenom hela min att göra lista för dagen, det som återstår är att kolla på 3 korta filmer till något ämne men kommer dock inte in på fronter där filmerna ligger. Så får nog ta och göra de imorgon istället.

Pussar! - Madde

Gillar

Kommentarer

Amandizan
Amandizan,
Vad mysigt med en dag med en vän och grekisk mat är så gott😍 Hoppas du kan se de små filmerna imorgonnouw.com/amandizan
madelenekirk
madelenekirk,
Verkligen så mysigt! Älskar grekisk matnouw.com/madelenekirk
Em
Em,
Vilken fin palett, ser ut som något som hade passat mig. Jag är så dålig på att köpa smink, tar mig inte riktigt tid att göra det. Borde kanske ta en kik på kicks 😍www.emmamatildaa.se
madelenekirk
madelenekirk,
Verkligen superfin!! Ser fram emot att göra sminkningar med den. Men gör de! Dem har ju rea på en massa grejer nu junouw.com/madelenekirk
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229