En lång dag

Gud vad denna dagen vart lång. Blev upp vid 7 tiden för skola fram till 11. Mötte upp Evelina för lite lunch och resten av dagen har bestått av en massa grejer från min to do lista. Har faktiskt kunnat bocka av allt förutom plugg. Men nu såhär vid 21 tiden är det allt för sent att sätta sig med lite plugg.

Vart otroligt trött sedan 18 tiden men med tanke på att jag ska upp vid 7 imorgon igen så vill jag inte lägga mig allt för tidigt för att sova. Imorgon blir det ju också en lång dag så ska försöka somna vid 23 tiden senast. Blir jobb 1 timme på morgonen 8-9 för att släppa ut hästar, köpa mat inför min praktik imorgon och vidare hem för att byta om för ska käka lunch någonstans imorgon och utnyttja mitt matkort trots jag är ledig. Efter det är det en lång att göra lista imorgon igen för 3dje dagen i rad. Men blir bara att bita ihop, ta några pauser och dricka te eller nått så man orkar.

Nu är jag iaf helt slut o ska fixa iordning sängen och ta bort så jag verkligen kan sova ordentligt sedan när det är dags. Även fixa något kvällskäk nu innan jag går och lägger mig så jag inte ska bli hungrig när jag ska sova.

Säger godnatt nu och hoppas ni haft en underbar dag. Ska ta och svara lite på era kommentarer oxå innan jag ska sova.

Pussar! - Madde

Gillar

Kommentarer

Sara
Sara,
Fullt upp! Hoppas du fick sova ordentligt 😊 Kramwww.aamaziing.se
madelenekirk
madelenekirk,
Verkligen! Fick en så otroligt härlig sömn!nouw.com/madelenekirk
Matildaberlin
Matildaberlin,
Heja dig!! Verkligen så himla grym ju <3nouw.com/matildaberlin
madelenekirk
madelenekirk,
Tack! Ibland blir de att man får sådana dagarnouw.com/madelenekirk
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229