En lååång helg

Igår var de fredag och fick helg på nytt. Men denna gången fortsätter min helg riktigt länge. Måndag är de valfritt arbete hemma, tisdag är jag ledig, onsdag är första maj och torsdag är jag åter ledig. Så fredag den 3/5 är jag åter i skolan. På schemat då står de först gymnasiearbeteredovisning för min lärare, eget arbete lunch och sedan omprov i D9.

Imorgon är de funktionär på tävling som gäller. På Långeberga har vi lokaltävling för enbart hästar (ej ponnys). Så upp tidigt trots helg, 7.00 ringer mobilen imorgon för att sedan vara på plats i stallet 7.45. Kommer sitta uppe i sekretariatet för första gången för min del. Ska bli roligt att testa på något nytt. Dock lite avis på mamma då hon ska till Ullared utan mig... :( Men hon ska få en lista från mig på vad jag behöver.

Men har allt lite planer att göra under kommande vecka när jag är ledig. Först och främsta färga om håret eller aa utväxten för senast gav de inget resultat. Nedan är när jag färgade håret innan skolan satte igång i augusti som jag gärna vill ha håret men går runt med världens utväxt och blekt hår från solen. Därefter även köra lite brun utan sol på kroppen, se lite fräschare ut är alltid gött så de är verkligen prioriterat för mig denna veckan som kommer. Sedan står faktiskt lite jobb på mina lediga dagar. Lediga dagar menar jag när jag är borta från skolan.

Men nu ska jag ta och förbereda mig lite för sängen då mobilen ringer tidigt. Därefter blir de mysa ner sig i sängen och kolla på netflix.

Pussar! - Madde

Gillar

Kommentarer

SimonAndersson
SimonAndersson,
Skönt med lediga dagar 😊nouw.com/simonandersson
madelenekirk
madelenekirk,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229