En förklaring

Känner att jag behöver skriva en förklaring så att det inte ska bli större missförstånd från gårdagens inlägg, då jag fick lite kommentarer privat och vill förklara mig.

Gårdagens inlägg var aldrig meningen att hänga ut någon i min klass, eller att få dem att vara en värre person än någon annan. Det var aldrig min mening med mitt inlägg. Hade jag velat göra det hade jag skrivit ut individernas namn och allt som hänt, valde då benämningen klassen och är inte alla i klassen som har fått mig att må dåligt utan en del av klassen. Min mening med inlägget var att berätta om min resa genom gymnasiet då jag har haft det tufft. Berättade ju om min resa på Aspero och det var så många som ville få en fortsättning om hur det vart och är på min nuvarande skola. Kommer även komma en slags fortsättning men min resa genom grundskolan för den har inte heller vart lätt.

Valde att inte skriva med exakt allt som har hänt som jag har upplevt som har fått mig sårad för finns så mycket mer, heller inte skrev jag med vad jag har gjort mot dem. För jag är inte fläckfri i denna situationen och dem har också mått dålig över grejer jag har gjort. Men exakt vad jag har gjort mot dem vet jag inte så då kan jag inte riktigt inte skriva ut det. Det dem har sagt är A men inte resten. Ingen är perfekt och i denna situationen var det inte tanken att jag ville få folk att tycka synd om mig och tycka att dem andra är en dålig person utan att berätta om min resa och hur jag har upplevt grejer. Så om många av er tycker att det var en lögn eller att jag vinklat grejer så jag ska framstå bättre än dem så är det fel, eller inte tanken. Det jag har skrivit är allt från mitt håll. Finns alltid minst 2 sidor utav en händelse och detta var min sida. Jag valde också som jag skrev längre upp här att inte berätta allt utan delar. Är ju även min blogg och jag väljer vad jag vill ta med och inte. En del kanske tyckte jag drog alla över en kam och förlåt isf men ville inte skriva ut namnen och de som tog åt sig för en del grejer kan ha missförstått mitt inlägg då jag skrev klassen.

Jag kommer alltid att skriva MIN sanning, min raka sanning på grejer men kanske inte hela utan delar. Kommer också alltid skriva hur jag upplever grejer och inte heller allt vad jag gör. Skriver jag allt i detalj med mera kan inläggen bli dunder långa.

Hoppas att stormen har lugnat sig och allt är okej nu.

Pussar! - Madde

Gillar

Kommentarer

Amandizan
Amandizan,
Tycker att du får skriva det du vill i din blogg alla gör misstag och som du själv säger är ingen fläckfri man lär sig av sina misstag😊nouw.com/amandizan
madelenekirk
madelenekirk,
sweetwords
sweetwords,
Det är din blogg och man skriver om det man vill. tråkigt då det är trafikpoliser överalltnouw.com/sweetwords
madelenekirk
madelenekirk,
Så tråkigt att de finns lite överallt.nouw.com/madelenekirk
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229