Efter månader borta är jag tillbaka

Nu blir det att sätta igång med bloggen ordentligt, och tycker vi kör en liten recap från vad jag har gjort och vad som har hänt sedan senast.

Blev medryttare på denna riktigt fina hästen. Från och med imorgon har jag vart medryttare på honom i ett halvår, sjukt hur tiden går fort. Vi har haft en sådan sjuk utveckling tillsammans. I början kunde jag knappt rida lätt i rätt takt då han höll på så extremt mycket med huvudet, nu kan jag sitta ner i traven en stund men jag har inte riktigt den orken att göra det hela tiden. Men de kommer. Har dock ramlat av en gång på uteritt, han tyckte det blev lite för roligt och körde några bockningar i rad.

Julafton med familjen och släkten

Satte igång ordentligt med träningen igen. Satsar verkligen på att bygga en rygg men även att bli "fit". Även i gymmet har jag haft en utveckling, märker verkligen att min träning har hjälpt min ridning mycket och jag ser även resultat på min kropp fast det inte är så mycket, men det kommer.

Jag och min kära vän Amanda drog ut och hade en fotografering i Långdrag och Sisjön så fort det blev varmt ute, efteråt tog vi även en middag ute på Rosegarden.

Denna lilla donna som var min absoluta favorit när jag gick på ridskolan gick även bort :( Riktigt saknad häst och en som var så otroligt charmig med go personlighet kommer alltid att finnas i mitt hjärta.

Utöver detta har jag även flertalet gånger fullt med vänner och fotat dem när dem har ridit, brutit vänskapen med några utav mina vänner och kan klara mig så mycket bättre utan dem då jag mådde bara dåligt, nu efteråt har en sten lyfts från mig och är bara lättad utav mitt val.

Pussar! - Madde

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229