Den perfekta hösten

Hösten är en väldigt jobbig årstid för många där ute, inklusive mig. Det är ju en ganska så "mörk" månad, börjar ju bli mörkare ute tidigare och tidigare även kylan kommer tillbaka. Men trots det är de ju ändå en mysig månad. Så i detta inlägget tänkte jag dela med mig utav mina tips och trix för en bättre höst.

Min "Perfekta" höst

Fotografering

Alltid mysigt med en traditionell höstfotografering, nya porträttbilder, husdjur eller vad som helst. Färgerna som löven har nu på hösten är ju så himla mysiga och ens feed på instagram blir ju hur mysig som helst.

Doftljusen

Plockar fram doftljusen och tänder en massa när man kommer hem. En härlig höstdoft i hela hemmet ger en extra push till den perfekta hösten.

Mysiga stickade tröjor

Hur mysigt är inte det liksom? Gå runt hela dagarna med mysiga tröjor, dessutom otroligt fina färger på tröjorna också.

Promenaderna

Frisk luft, energi och fina löv. Hur bra? Att ta en liten eller lång promenad ute i skogen och får kolla på alla vackra löv ute på stigarna eller på träden. Får friskluft in till lungorna och du håller dig så gott som frisk under hösten då du är ute och rör på dig mycket. Med musik eller en mysig podd i öronen om du går ensam eller med en kompis/familjemedlem och pratar och lyssnar på fåglarna.

Kopp te/varm choklad-filmer

Tänk när du kommer hem en fredag och det är helg. Du tar och fixar något varmt att dricka och kryper ner under en filt för att kolla på härliga höstfilmer som det finns massor utav.

inredningen

Får ta och byta ut den tråkiga sommarinredningen till otroligt fina höstfärger i hemmet. Kanske pynta lite inför halloween? Blir lite mer välkomnande när de är lite höstigt med de fina färgerna.

Mys/skämma bort dig

Sista tipset men en utav dem viktigaste enligt mig för en bra höst. Är att lyxa till lite, mys lite extra eller skäm bort dig på något sätt. Ha exempelvis ett litet mini spa o lägg dig i ett varmt bad med en ansiktsmask, lite doftljus och något varmt att dricka. Kör en lite längre hårinpackning eller exakt vad som helst. Kanske skämma bort dig med att köpa något fint?

#nouwautumnchallenge

Pussar! - Madde

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229