Dagen i all ära

Idag har de verkligen vart en lugn och underbar dag. Ingen stress alls har tagit dagen som den kommer. Blev att vakna vid 9 tiden men efter först jansje 1.5h senare då gick jag upp hehe. Tillslut åkte jag och käkade lunch på subway, gott. Hämtade ut ett paket med cleansing mousse från Therese Lindgren, min är påväg att ta slut så beställde 2 för priset utav 1.

Väl hemma sedan blev det fram med min bullet journal och börja fixa lite med februari uppslagen. Liiten sneakpeak ser ni nedanför. Vill ni se mer finns det ute på min insta story för er som inte kan hålla sig tills imorgon när de kommer upp :) Och häär hittar ni min instagram. Vad mer har jag gjort. Ja sminkade mig gjorde jag innan jag åkte och käkade lunch och sedan resten av tiden har jag bara tagit de lugnt, svarat på era kommentarer, kikat på andra bloggar och druckit te och serie på viaplay :)

En perfekt dag utan några måsten enligt mig. Tagit verkligen dagen som den kommer och strax blir de lite mer käk och tvätta bort sminket och sätta på ansiktsmask och njuta resten av kvällen.

Pussar! - Madde

Gillar

Kommentarer

Madde
Madde,
De där dagarna då man inte gör allt för mycket år värda så otroligt mycket kan jag tycka. Roligt att fynda, och då med saker man faktiskt behöver www.missmadelena.se
madelenekirk
madelenekirk,
Det är dem verkligen, man får verkligen njuta i nuet vilket är allt för sällan! Så glad att jag fick de så billigt och min jag har nu är ju strax slut oxånouw.com/madelenekirk
Sophia W
Sophia W ,
Det är skönt när man inte har några måsten 😊nouw.com/misssophie
madelenekirk
madelenekirk,
Ja verkligen! Bara njuta av nuetnouw.com/madelenekirk
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229