Bibbz Palette, Äntligen min!

Igår fick jag äntligen hem en grej, en grej till min serie. Har så velat testa denna sedan lanseringen i december men innan jag hann ta tag i den tog den slut men fick äntligen beställt den i helgen. Ni kan nog gissa lite vilken de är. Caia Cosmetic Bibbz Palette. Så himla snygg och jag älskar färgerna extremt. Så med tanke på att serien började nu i februari tänkte jag satsa hårt med att recensera 2 produkter! Så med detta kommer jag testa denna palett som bara den och testa utanför mina ramar och se vad jag tycker.

Verkligen så fin design, enkel men proffsig design.

Dessa färgerna!! Har enbart sätt allt på bild och video men oj, att få se dem i verkligheten. FANTASTISKA!!

Sorry för sämst swashes men ni har säkert sätt på hur många bilder och videos som helst om ni älskar smink om hur färgerna ser ut. Dem skimriga är verkligen så fina och pigmenterade! Så har allt med spänning och ska testa denna nu ett tag och komma med en ärlig recension. Om ni har funderingar kring den så ställ frågor så tar jag upp allt om de i min recension om denna längre fram.

Pussar! - Madde

Gillar

Kommentarer

Livetsomemelie
Livetsomemelie,
åh så fin palett, färgerna är ju underbara! Förstår att du har längtat efter att kunna köpa den 😊nouw.com/livetsomemelie
madelenekirk
madelenekirk,
Jaa,aå fort den kom ut igen och jag såg den flög pengarna ivögnouw.com/madelenekirk
Michelle
Michelle ,
Det var verkligen fina färger du hade fått hem 💕 alltid kul o få hem nytt juh 💕www.michellefrandell.blogg.se
madelenekirk
madelenekirk,
Ja älskar att få hem nyttnouw.com/madelenekirk
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229