Att inte överanalysera - sista utmaningen

Jag gav mig in i #nouwautumnchallenge för att ge mig själv en utmaning, att testa lite nya grejer och varje vecka är det en ny utmaning från fredag till onsdag. Sista utmaningen för denna gång under denna challenge är att testa något nytt och utmana sig själv, en riktigt svår utmaning för mig att komma på vad jag ska göra. Men fick allt lite inspiration av en annan bloggare här på nouw - @malingrubb. Hon ska utmana sig själv med att inte tänka en negativ tanke en hel dag. Så fick jag ta inspiration utav henne och min utmaning kommer då att vara att inte tänka allt för mycket.

Jag har lätt att överanalysera grejer för kan lätt flyga iväg i mina egna tankar, bland annat vad andra tycker och tänker om mig, hur jag är som person, vad jag ska säga och inte säga till personer. Ska då alltså släppa detta tänket, både negativt även positiva tankar för kan lätt överanalysera de också ifall de även är så. För detta kommer ju förr eller senare ta kol på mig om jag hela tiden ska tänka på hur jag är, vad jag tror de andra tycker om mig osv. Om det kommer diskussioner under denna dag så ska jag inte lägga mig i heller för får då lätt hjärtklappningar om jag blir irriterad.

Ska verkligen vara så himla skönt att testa detta då jag idag har vart så himla positiv och är väldigt taggad inför detta.

Så tack Malin för att jag fick ta inspiration och så får vi hoppas att vi klarar denna utmaning båda två😊👏

#nouwautumnchallenge #nouwinfluencer

Pussar! - Madde

Gillar

Kommentarer

Johan "Moderjohan" Mårtensson
Det låter jättebra, leva mer och tänk mindre 😊 riktigt entreprenörsanda att inte fokusera på saker som enbart stjäl din energi.johanmårtensson.se/bloggen
madelenekirk
madelenekirk,
Verkligen! Fler behöver tänka mindre för det tär ju på en.nouw.com/madelenekirk
Maria
Maria,
Underbar utmaning 💖queenlillan.se/wordpress
madelenekirk
madelenekirk,
Visst är det! kramnouw.com/madelenekirk
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229