Akuten igår

Hej alla fina!

Igår kväll åkte jag och mamma in till Akuten på sahlgrenska. Som ni vet har jag ju allt haft problem med magen från och till men förra veckan har vart sämst. Igår kväll fick jag en kraftigvärk övre delen av magen och kändes som att jag skulle spy vid minsta lilla tryck. Bestämde oss för att åka till akuten för att få reda på vad det är.

Väl när de var mitt nummer som ropades upp så tog det 3 min och sedan fick jah reda på vad det var Gastrit (magkatarr), fick inget recept av dem och jag skulle kontakta vårdcentralen igen. Vi ringde dit i rose för att hoppas på att komma ut på besök 5 minuter för att kunna få ett recept. Nope, ingen tid förrän imorgon. Blir så irriterad! Varför kan dem inte peta in mig lite snabbt under dagen för att dem ska skriva ut recept som inte tar mer än 5 min att göra för dem?! Planen är att åka till kungshöjd i stan som är jour och försöka få ut recept från dem innan imorgon då jag behöver tabletter för att slippa må skit. Får jag inget av dem så har jag tid imorgon hos vårdscentralen vid 13 tiden någon gång.

Är iallafall sjukskriven hela veckan, så tråkigt då jag verkligen såg fram emot att hålla i hopplägret med de bättre eleverna. Missar då även nybörjarläger lördag och jobb söndag. Så typiskt, när man väl behöver pengar för man har ingen annan inkomst så blir de såhär. Alla möjligheter för jobb är viktigt för mig så jag får pengar men men. Strular magen så är det bäst att ta hälsan före och vila sig. Får bli nya tag när hästarna kommer tillbaka från stora betet och mer jobb då.

Med magkatarr är de bra med lite fysisk aktivitet men ska ändå ta de lugnt. Tänker mig att promenera kan vara bra men helst inte när det är som varmast.

(bild från Google)

Pussar! - Madde

Gillar

Kommentarer

JUNITJEJ
JUNITJEJ,
Stackars dig som har fått magkatarr! Ta hand om dig och jag hoppas på att du snart mår bra igen!www.junitjejen.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229