2019 och månads set up - Bullet journal

Först och främst vill jag bara säga gott nytt år! Med tanke på de nya året så blev det en ny bullet journal, ny set up för 2019 och tänkte nu dela med mig utav de till er som jag gjorde lite förra året.

2019 set up

Första uppslaget blev det att välkomna det nya året och hela 2019 på ett kik. Aj min hand vad de började krampa efter att man fyllt i alla datum. Dessutom inspirationen utav denna set up är inspirerad av Amanda Rach Lee från youtube.

Där efter en liten fusk sida när de kommer till grid spacing, även ett citat till höger.

Nästa 2 uppslag är en future log. Där jag fyller i lite när som helst när det dyker upp saker under året. Födelsedagar, jobb, resa, bio vad som helst.

Vi har dessutom sidan där jag ska fylla i mina mål för jobb, personligt och bloggen. Sedan även en tom ruta för vad jag nu hittar på. Till höger blir det min önskelista

Sista uppslaget som har med 2019 set up är saker att kika på. Till höger idéer till bloggen.

School

Ett uppslag fick bli till skolan, till vänster ska jag fylla i mitt schema, hade dock inte mina färger här därav står den tom, till höger blir det inlämningar, prov mm som fylls i till rätt kurs.

Monthly set up

Temat för januari månad har jag inte riktigt bestämt än så där av är denna sidan ganska så tom

Därefter självaste dagarna för månaden och eventuell anteckning jag behöver göra. Det här var faktiskt det för månads set up. Tog bort habit tracker och mood tracker då jag inte använde det alls i december och knappt i november, medför mest stress med de för min del iaf just nu.

Med tanke på att min monthly set up blev så kort så tänkte jag dela med mig utav hur uppslaget blev för veckan. Blev en väldigt simpel, vet ju fortfarande inte vad jag ska köra på för tema men tänker på lite blått, så har ni någon idé som passar som har blått i så får ni gärna skriva det, inte hav iaf, är ju fortfarande vinter trots allt.

Sist vill jag även tipsa om en underbar bloggsupport grupp på facebook, Länka med kärlek heter den och den kan ni hitta häär! Har vart med i flertalet grupper men denna är helt klart den bästa, man länkar i dagtråden och svarar på en temafråga tillsammans med sin blogg, länkar min sin blogg så ska man även ge kärlek till de andra som länkat sin blogg.

Pussar! - Madde

  • Bujo

Gillar

Kommentarer

Paulina
Paulina,
Åhh vad kul med bullet journal! Skulle också vilja börja med det! 😊paulinageidenmark.devote.se
madelenekirk
madelenekirk,
Rekommenderar verkligen att göra det!nouw.com/madelenekirk
evelinalundin
evelinalundin,
du är så grym på det du gör❤️nouw.com/evelinalundin
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229