12 dagar

12 dagar kvar till jul, hur sjukt. Sedan får vi dessutom lov nästa torsdag. Så skönt. Hoppas då att jag har fått gjort de mesta utav skolan så jag slipper tänka på den biten under julen.

Dagen började allt lite kaosartat, okej inte riktigt men inte den roligaste starten. Satte mig på vagnen för att åka till skolan. Den enda platsen som var ledig var att åka baklänges, vilket inte alltid funkar för min del. Gjorde ju allt inte de idag.. Några hållplatser kvar till skolan så blir jag fett åksjuk, fick kasta mig ut från vagnen vid en hållplats för trodde jag skulle spy. Satt i busskuren längst bak där de va minst folk, satte mig upptryckt mot glasrutorna i kuren för att svalka mig lite mer. Efter et tag så mådde jag bättre och kunde ta nästa vagn till skolan. Kom lite sent men meddelade att jag skulle komma sent men är på plats så fort jag kan.

Kom fram till en kvav skola och sedan vid andra lektionen var jag nära på och svimma. Energin var låg så jag och Evelina gick till läraren och kollade om det var okej för mig att gå och ta en tidig lunch. Det fick jag. Vi åkte till subway då det var de som var öppet. Så himla gott att få i sig något och sedan raka vägen hem för min dag var slut. Väl hemma så blev det att komma ikapp med sömnen och det var så otroligt skönt. Imorgon är man ledig och det blir bara åka in till skolan för lite lunch och sedan plugg. Inte jobb denna torsdag iaf.

Pussar! - Madde

Gillar

Kommentarer

Madde
Madde,
Har lite svårt att förstå att det snart är jul. Vad hände där? www.nouw.com/madelena
madelenekirk
madelenekirk,
Tiden flög bara iväg.nouw.com/madelenekirk
Jagochminahjärtan
Jagochminahjärtan,
Har lite svårt att förstå att detta året snart börja lida mot sitt slut. Va hände med detta året liksoM.nouw.com/jagochminahjärtan
madelenekirk
madelenekirk,
Så sjukt att detta året verkligen bara ha flygit ivägnouw.com/madelenekirk
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229