Världens bästa pappa!


Vilken otrolig tur man har och så lyckligt lottad med föräldrar som ställer upp för en i vått och torrt. Blev hemma från jobbet idag och vilar rösten efter igår. Den har varit lite bättre idag men sen när jag läste bok för Leo när han skulle lägga sig ikväll så började jag bli väldigt hes igen. Ska stanna hemma imorgon också så jobbar jag på fredag!

Pappa kom hit en stund idag och gjorde mig sällskap. Han skjutsade Leo till förskolan i förmiddags, gick sen ut på stan och handlade åt mig, hämtade även ut paket som kommit som han bar upp till mig. Efter det går han ut på stan igen och tar hem lunch till oss! Alltså världens bästa pappa!! ♡♡♡

Sen när han skulle åka hem frågade han om jag orkade hämta Leo sen annars kunde han åka in till stan igen (3,5 mil som det är mellan mamma och pappas hus och Gävle) för att hämta hem Leo till mig trots att Leo bara är 700 m ifrån mig. Jag önskar verkligen att ALLA kunde få ha en sån här FANTASTISK pappa! ♡ Men jag var så pass pigg att jag kunde hämta honom själv som tur var!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229